Yaz tatilinde çalışmak için iş nasıl bulunur?

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar okullar tatil oldu, ders çalışmayı bırakınca 3 ay çalışayım dedim ama iş bulamadım. Garsonluk veya tezgahtarlık için tecrübeli eleman istiyorlar daha kolay ve hızlıca nasıl bulurum?

Çay ocaklarına sor, bilgisayardan anlıyorsan dükkanları dolaş.

Arkadaşlar okullar tatil oldu, ders çalışmayı bırakınca 3 ay çalışayım dedim ama iş bulamadım. Garsonluk veya tezgahtarlık için tecrübeli eleman istiyorlar daha kolay ve hızlıca nasıl bulurum?

Ben sahibinden kullanıyorum genelde iş imkanı fazla bakabilirsin veya F ile başlayan mavi sitede arayabilirsin.

Ben sahibinden kullanıyorum genelde iş imkanı fazla bakabilirsin veya F ile başlayan mavi sitede arayabilirsin.
Sarı sitede daha önceden yaşadığım ilde çok ilan veriyorlardı ama bu sefer sadece motor kurye ilanı verilmiş
:/ sonum zincir marketler gibi duruyor.

Sarı sitede daha önceden yaşadığım ilde çok ilan veriyorlardı ama bu sefer sadece motor kurye ilanı verilmiş
Zincir marketler kötü ama 3 ay idare edilmeyecek kadar değil. Zincir market veya zincir fast food şirketlerine bak. BK,MC gibi.
3 ay çalışıp çıkacam falan deme sakın almaz hiçbir yer.

Sarı sitede daha önceden yaşadığım ilde çok ilan veriyorlardı ama bu sefer sadece motor kurye ilanı verilmiş.

Yaşadığın şehrin iş grupları yok mu WhatsApp'ta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…