AgaRingo Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 299 Yer Türkiye 22 Haziran 2025 #11 itskaarina dedi: O sırada kız olmam peki. Genişletmek için tıkla... Olsun. Command Prompt001 dedi: Tecrübeli eleman arıyorlar. Benim önerim internetten biraz bakınmak. Kapı kapı dolaşınca bulamıyorsun çünkü. Genişletmek için tıkla... 2 kere iş aradım 1 kere buldum.
itskaarina dedi: O sırada kız olmam peki. Genişletmek için tıkla... Olsun. Command Prompt001 dedi: Tecrübeli eleman arıyorlar. Benim önerim internetten biraz bakınmak. Kapı kapı dolaşınca bulamıyorsun çünkü. Genişletmek için tıkla... 2 kere iş aradım 1 kere buldum.
Gokhan Bird Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 3 23 Haziran 2025 #12 FacebooK'den iş ilanları gruplarına bakabilirsin. itskaarina dedi: Sarı sitede daha önceden yaşadığım ilde çok ilan veriyorlardı ama bu sefer sadece motor kurye ilanı verilmiş :/ sonum zincir marketler gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bende motor kurye işi ariyorum bulamıyorum…
FacebooK'den iş ilanları gruplarına bakabilirsin. itskaarina dedi: Sarı sitede daha önceden yaşadığım ilde çok ilan veriyorlardı ama bu sefer sadece motor kurye ilanı verilmiş :/ sonum zincir marketler gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bende motor kurye işi ariyorum bulamıyorum…
Kaan Hawk Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #13 itskaarina dedi: Sarı sitede daha önceden yaşadığım ilde çok ilan veriyorlardı ama bu sefer sadece motor kurye ilanı verilmiş. :/ sonum zincir marketler gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Zincir marketlerde hakkını pek alamazsın, fabrika daha rahat olur mesaini de alırsın.
itskaarina dedi: Sarı sitede daha önceden yaşadığım ilde çok ilan veriyorlardı ama bu sefer sadece motor kurye ilanı verilmiş. :/ sonum zincir marketler gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Zincir marketlerde hakkını pek alamazsın, fabrika daha rahat olur mesaini de alırsın.
techno137 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 610 Çözümler 4 23 Haziran 2025 #14 Kaan Hawk dedi: Zincir marketlerde hakkını pek alamazsın, fabrika daha rahat olur mesaini de alırsın. Genişletmek için tıkla... Fabrikada iş nasıl buluruz 18 yaşındayım liseden yeni mezun oldum iş arıyorum
Kaan Hawk dedi: Zincir marketlerde hakkını pek alamazsın, fabrika daha rahat olur mesaini de alırsın. Genişletmek için tıkla... Fabrikada iş nasıl buluruz 18 yaşındayım liseden yeni mezun oldum iş arıyorum
itskaarina Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Haziran 2025 #15 techno137 dedi: Fabrikada iş nasıl buluruz 18 yaşındayım liseden yeni mezun oldum iş arıyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım işkur'dan fabrika işi bulmuşlardı oradan alan çok var dene istersen.
techno137 dedi: Fabrikada iş nasıl buluruz 18 yaşındayım liseden yeni mezun oldum iş arıyorum Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım işkur'dan fabrika işi bulmuşlardı oradan alan çok var dene istersen.