Yaz Tatilinde Ne İş Yapılabilir?

Alerantt0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlarım selamünaleyküm.

12. sınıf artık bitti. Resmi olarak mezunum. Daha doğrusu bu sene mevzuna bırakacağım ve seneye dershaneyle kendimi toparlayıp üniversiteye hazırlanmak istiyorum.

Bu zamana kadar iş tecrübem hiç olmadı. Kafam bu sebeple çok karışık. Ne iş yapacağım bilmiyorum. Perakende satış elemanları ilgilimi çekiyor bu mağazalardaki elemanlar bir de garsonluk gibi meslekler düşünüyorum. İçinizde deneyimli olan kişiler muhakkak vardır. Bana ne önerebilirsiniz abilerim ablalarım çok karışık bir durumdayım. Daha önce fabrikalarda staj yaptım ve çok kötüydü. Daha temiz, daha düzgün, daha sosyal ortamlı bir alan istiyorum en azından. Hem parası iyi olsun, hem de bir o kadar da çok yıpratmayacak bir şey olsun istiyorum. Var mıdır önerileriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer garsonluk felan severim derseniz Komilik yapabilirsiniz

Eczanelere sor. Eğer eczacı tanıdığın varsa eczanede çırak olarak çalışmak kadar efsane ve mükemmel bir iş yok.

Garsonluk veya komilik mantıklı bir de çok zor bir meslek değiller.Onun haricinde markette de çalışabilirsiniz çok iş var hangisi hoşunuza giderse bir de yaz ayı olduğundan eleman arayan yerleri zorlanmadan bulursunuz

Garsonluk en mantıklısı gibi şu anlık bir de konu dışı ancak dershaneyi hiç tavsiye etmem vakit kaybı eğer aman aman kaliteli bir yer değilse ortalama ise gitmemenizi şiddetle tavsiye ederim mezun senesi koç ve branş özel hoca ile çok verimli geçecektir.

Eğer garsonluk falan severim derseniz komilik yapabilirsiniz.

Hocam küçük işletme mi büyük işletmeleri mi önerirsiniz? Bir de hocam şimdi ben şöyle düşünüyorum. Garsonlar deli gibi çalışacak ben orada iki üç yönlendirme yapacağım falan bu pozisyonu birine kolay kolay vermeyeceklerini düşünüyorum. Yani kolaylıkla bulabilir miyim bu pozisyonu maaşıda iyi bence?

Eczanelere sor. Eğer eczacı tanıdığın varsa eczanede çırak olarak çalışmak kadar efsane ve mükemmel bir iş yok.

Keşke olsa ama bütün tanıdık kim varsa hepsi sanayici be hocam, eczacılar serin ortamda çalışor bak bu güzel olabilir hocam öneri için teşekkür ederim.

Hocam Bim/A101 gibi marketlerde konuştuğum iki üç kişi var çok önermediler zor oluyor dediler. Garsonluk veya komilik sanırım daha iyi anladığım kadarıyla çoğu kişi önermiş, öneri için teşekkür ederim.

Hocam sizin gibi öneride bulunan çok arkadaşım oldu. Hatta dershanelerin deneme kulüplerine üye ol diyenler falan da var. Muhtemelen dershaneye gitmem ama sayıysalda özel hocalar tutulabilir ya da Online olarak bir şeyler halledebilirim. Öneriniz için teşekkür ederim...

En mantıklısı düşündüğünüz gibi dershaneler eskisi gibi az ve öz değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…