Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.345 Çözümler 22 Yer İstanbul 16 Mayıs 2025 #21 Ya baba kemeri zoruyla işe gidecem yada bir sürü oyun bitirip yatıp keyif yapacam.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 16 Mayıs 2025 #22 Blair_Waldorf dedi: İspanya ve Antalya'ya gideceğim. Tabii alçım çıkarsa. Genişletmek için tıkla... Endülüs çok güzel hocam ama Barcelona da dikkat et telefon cüzdan çaldırma gerekirse telefonu elinle bağla.
Blair_Waldorf dedi: İspanya ve Antalya'ya gideceğim. Tabii alçım çıkarsa. Genişletmek için tıkla... Endülüs çok güzel hocam ama Barcelona da dikkat et telefon cüzdan çaldırma gerekirse telefonu elinle bağla.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 8 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #23 Almancayı C2'ye yükseltme, tatil, bir kaç dil öğrenme.
Blair_Waldorf Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air Cinsiyet Kadın Meslek Upper East Side 16 Mayıs 2025 #24 Katalonyayaslm dedi: Endülüs çok güzel hocam ama Barcelona da dikkat et telefon cüzdan çaldırma gerekirse telefonu elinle bağla. Genişletmek için tıkla... Oraları aştım. Bu sene Ibiza
Katalonyayaslm dedi: Endülüs çok güzel hocam ama Barcelona da dikkat et telefon cüzdan çaldırma gerekirse telefonu elinle bağla. Genişletmek için tıkla... Oraları aştım. Bu sene Ibiza
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 16 Mayıs 2025 #25 Blair_Waldorf dedi: Oraları aştım. Bu sene ıbiza Genişletmek için tıkla... Portekiz orası hocam yanlışın var. The Real Ferid dedi: Almanca'yı C2'ye yükseltme, tatil, birkaç dil öğrenme. Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah diyelim. The Real Ferid dedi: Almanca'yı C2'ye yükseltme, tatil, birkaç dil öğrenme. Genişletmek için tıkla... @XPlasma hocam sende ufaktan Almanca vardı bir öneri ver istersen arkadaşımıza.
Blair_Waldorf dedi: Oraları aştım. Bu sene ıbiza Genişletmek için tıkla... Portekiz orası hocam yanlışın var. The Real Ferid dedi: Almanca'yı C2'ye yükseltme, tatil, birkaç dil öğrenme. Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah diyelim. The Real Ferid dedi: Almanca'yı C2'ye yükseltme, tatil, birkaç dil öğrenme. Genişletmek için tıkla... @XPlasma hocam sende ufaktan Almanca vardı bir öneri ver istersen arkadaşımıza.
Blair_Waldorf Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air Cinsiyet Kadın Meslek Upper East Side 16 Mayıs 2025 #26 Katalonyayaslm dedi: Portekiz orası hocam yanlışın var. Hadi inşallah diyelim. @XPlasma hocam sende ufaktan Almanca vardı bir öneri ver istersen arkadaşımıza. Genişletmek için tıkla... Balear Adaları İspanya'ya bağlı.
Katalonyayaslm dedi: Portekiz orası hocam yanlışın var. Hadi inşallah diyelim. @XPlasma hocam sende ufaktan Almanca vardı bir öneri ver istersen arkadaşımıza. Genişletmek için tıkla... Balear Adaları İspanya'ya bağlı.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 16 Mayıs 2025 #27 Blair_Waldorf dedi: Balear adaları İspanya'ya bağlı. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma hocam karıştırdım ya iyi tatiller şimdiden.
Blair_Waldorf dedi: Balear adaları İspanya'ya bağlı. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma hocam karıştırdım ya iyi tatiller şimdiden.
Blair_Waldorf Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air Cinsiyet Kadın Meslek Upper East Side 16 Mayıs 2025 #28 Katalonyayaslm dedi: Kusura bakma hocam karıştırdım ya iyi tatiller şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm.
Katalonyayaslm dedi: Kusura bakma hocam karıştırdım ya iyi tatiller şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.555 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #29 Katalonyayaslm dedi: @XPlasma hocam sende ufaktan Almanca vardı bir öneri ver istersen arkadaşımıza. Genişletmek için tıkla... Evet düşük seviye almancam var ama ne önerisi anlamadım.
Katalonyayaslm dedi: @XPlasma hocam sende ufaktan Almanca vardı bir öneri ver istersen arkadaşımıza. Genişletmek için tıkla... Evet düşük seviye almancam var ama ne önerisi anlamadım.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 16 Mayıs 2025 #30 XPlasma dedi: Evet düşük seviye almancam var ama ne önerisi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl daha iyi öğrenir diye hocam.
XPlasma dedi: Evet düşük seviye almancam var ama ne önerisi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl daha iyi öğrenir diye hocam.