Yaz tatilinde nerelerde çalışılır?

Babani ikna edersen iyi olur 10 15 k maas alırsın ben 3 ay calistim yarisini da babama verdim oyle topladim baban sana karismazsa da 35 45 k ya iyi sistem toplarsin.
10 15k vericeklerini düşünmüyorum en azından asgari ücret verirler öyle büyük bir yerde. Babamda zaten diyordu seni oraya aldırabilirim diye ama yinede çalışmamı istemiyor.
Okul okuyacaksan çalışmaya bulaşma tatilde keyfini yaşa, fakat imkan zor ailem alamaz diyorsan sanayi veya berber de 2 3 aylığına gir.
Sanayiye göndermiyorlar. Berberde bulamayabilirim burada zaten alacağım para da harçlık gibi olur.

Asgari 24 25 olacak o zaman vermezler sana.

Ailen çalışmanı istemiyorsa ailene bilgisayar istediğini anlat tatilde yaşa dostum ileride tatilin olmaz zaten. Dersine de çalış ama.

Asgari 24 25 olacak o zaman vermezler sana.

Evet vermeyebilirler ama 17k verirler diye düşünüyorum. Zaten asgari ücret artınca bilgisayar fiyatları da artacak. O sıkıntı olacak benim için.

Ailen çalışmanı istemiyorsa ailene bilgisayar istediğini anlat tatilde yaşa dostum ileride tatilin olmaz zaten. Dersine de çalış ama.

İstediğim tatil değil zaten. Burada tatilde yapabileceğim pek fazla bir şey yok. Biliyorsunuz dur zaten buranın fiyatlarını bir de yaz geldiği zaman dışarıya çıkamıyorsun. Sadece AVM'lere gidebiliyoruz ve oraya gitmektense çalışmayı tercih ederim hem para kazanmış olurum.

İlk iş deneyimin olacaksa kesinlikle garsonluk veya komilik yapmanı önermem. İlk iş tecrübesi için berbattır. Şahsen deneyimlediğim için söyleyeyim sana, iş hayatından soğursun. Mümkünse en son çare olarak git buralara.

Annene babana sor illa ki tanıdık biri vardır. Yoksa da sanayiyi öneririm. Ancak kendini sakın ezdirme, mümkünse ebeveynlerin ile git iş görüşmesine. Verecekleri maaşı iyi değerlendir. Bazıları çok ucuza çocuk diye çalıştırıyor. Ben 16 yaşımda asgari ücretten biraz fazla almıştım. O yüzden doğru iş bulmak çok önemli.

Zaten garsonluk yapmak istemiyorum. Maaşı az olan yere de girmem çünkü bilgisayar almak için çalışacağım bilgisayarı alacak para birikse bile cebime hiç kalmaz o yüzden en az asgari verirlerse gireceğim işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…