Doğancan Mavideniz Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar belki biraz geç oldu farkındayım fakat, yaz tatilimin geri kalan kısmını değerlendirmek istiyorum. Yani en azından bilgisayar başında olduğum zamanlarda bir şeyler üretmek vb. istiyorum. Önerisi olan var mı?
Arkadaşlar belki biraz geç oldu farkındayım fakat, yaz tatilimin geri kalan kısmını değerlendirmek istiyorum. Yani en azından bilgisayar başında olduğum zamanlarda bir şeyler üretmek vb. istiyorum. Önerisi olan var mı?
GamerBoy Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 62 Makaleler 1 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2014 #2 Microsoft Visual Studio öğrenerek ve kullanarak belli başlı eğlenceli , yararlı programlar üretebilirsin
Microsoft Visual Studio öğrenerek ve kullanarak belli başlı eğlenceli , yararlı programlar üretebilirsin
Doğancan Mavideniz Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #3 GamerBoy dedi: Microsoft Visual Studio öğrenerek ve kullanarak belli başlı eğlenceli , yararlı programlar üretebilirsin Genişletmek için tıkla... Mesela ne gibi programlar ayrıca öğrenmesi kaç günümü alır?
GamerBoy dedi: Microsoft Visual Studio öğrenerek ve kullanarak belli başlı eğlenceli , yararlı programlar üretebilirsin Genişletmek için tıkla... Mesela ne gibi programlar ayrıca öğrenmesi kaç günümü alır?
GamerBoy Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 62 Makaleler 1 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2014 #4 Visual Studio'da istediğin her şeyi , aklına gelebilecek her şeyi yapabilirsin. Mesela benim yaptığım taş-kağıt-makas uygulaması.
Visual Studio'da istediğin her şeyi , aklına gelebilecek her şeyi yapabilirsin. Mesela benim yaptığım taş-kağıt-makas uygulaması.