Yaz tatiliniz nasıl geçti?

Tüm konular baştan A'dan Z'ye bitmiyor ki hocam. 10. Sınıf Biyoloji iyiydi mesela bakmadım, eksik konularımın çoğunu kapattım anlamında dedim.
Lisede hem ders çalışıp hem oyun oynayıp hem de spor bile yapabilirsiniz. Zaman yönetimi sadece.

İnşallah hayalindeki kariyere sahip olursun.
Eyvallah hocam karşılığını alıcağız elbet.

Son düzenleme:
Bu yaz hastalık sebebiyle çalışmadım. Annemle evde oturdum, ona bazı şeylerde yardım ettim, arkadaşımla bisiklet sürdüm. Aslında genel olarak okuldan eve geldiğim zaman ne yapıyorsam yine onu yaptım.

Bir çok hatam dışında kendime çok yenilik kattım. Hayatıma yeni kızlar yeni arkadaşlar girdi. İyisiyle kötüsüyle şuana kadar yaşadığım en iyi tatilimdi.

5 kilo verdim 1 falan geri aldım. Onun haricinde yazılım konusunda kendimi baya geliştirdim. Peki kimseyle konuşmadım. 4-5 kitap bitirdim. 8.sınıfın matematik konularını bitirdim yeni nesil çözmeye başladım. Aktif olarak bisiklet sürdüm. 2 kere Arch Linux temiz kurulum yaptım. Pek yeni olmasada gt-i9060 ın yerine j4 core ye geçtim. Tabletimi debloat ettim. 2-3 film izledim ve en önemlisi dinlendim ve düştüğüm hataları tespit edip bundan sonra yapmama umudu ile tatilin son günlerini geçiriyorum.

Tabikide spor yaptım.

Kötü. Yaptığım tek şey vücut geliştirme ve temizlikçi olarak çalışmaktı. Doğum günümde hediye alınmasını bırakın, akrabalar bir "Doğum günün kutlu olsun." yazmayı fazla gördü. Doğru düzgün gezemedim, gideceğim tatilim iptal oldu ve o beyin adlı organı olmayan insanlarla dolu okula döneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…