D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.433 Çözümler 7 9 Eylül 2019 #11 Güzel fakat çok hızlı geçti okul böyle geçmiyor ya
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 9 Eylül 2019 #12 Blackss dedi: Nasıl ya devlet üniversiteleri bu hafta... Genişletmek için tıkla... Keşke bu hafta açılsa hepsi... Ekim'de açılıyor bizimki
Blackss dedi: Nasıl ya devlet üniversiteleri bu hafta... Genişletmek için tıkla... Keşke bu hafta açılsa hepsi... Ekim'de açılıyor bizimki
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2019 #13 Blackss dedi: Nasıl ya devlet üniversiteleri bu hafta, özeller de en geç önümüzde ki hafta falan açılıyor. Sizin niye öyle ? Genişletmek için tıkla... Anadolu Üniversitesi farkı. Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi İçerik Yönetim Sistemi www.anadolu.edu.tr
Blackss dedi: Nasıl ya devlet üniversiteleri bu hafta, özeller de en geç önümüzde ki hafta falan açılıyor. Sizin niye öyle ? Genişletmek için tıkla... Anadolu Üniversitesi farkı. Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi İçerik Yönetim Sistemi www.anadolu.edu.tr
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 9 Eylül 2019 #15
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Eylül 2019 #16 Jira dedi: Lise, üniversite yıllarını özledim. O zamanda da çalışmak için can atıyordum. Insan böyle işte. Genişletmek için tıkla... Ders çalışmak eziklik ve vakit kaybıdır. (!) Okulların amacı sosyalleşmektir. (!)
Jira dedi: Lise, üniversite yıllarını özledim. O zamanda da çalışmak için can atıyordum. Insan böyle işte. Genişletmek için tıkla... Ders çalışmak eziklik ve vakit kaybıdır. (!) Okulların amacı sosyalleşmektir. (!)
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 9 Eylül 2019 #17 Yaz tatilimiz yok Jira dedi: Lise, üniversite yıllarını özledim. O zamanda da çalışmak için can atıyordum. Insan böyle işte. Genişletmek için tıkla... Yırtık pantalon sezonu ne zaman açılıyor?
Yaz tatilimiz yok Jira dedi: Lise, üniversite yıllarını özledim. O zamanda da çalışmak için can atıyordum. Insan böyle işte. Genişletmek için tıkla... Yırtık pantalon sezonu ne zaman açılıyor?
F Fleptix Hectopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 124 Çözümler 1 Yer Gaziantep 10 Eylül 2019 #18 Ya şu süre aralığının adını kim tatil koymuş arkadaş. Bayram hariç her gün çalıştım? Where is the HOLIDAY?
Ya şu süre aralığının adını kim tatil koymuş arkadaş. Bayram hariç her gün çalıştım? Where is the HOLIDAY?
A Alone Person Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 3 10 Eylül 2019 #19 Üniversitede iki ders için yaz okuluna gittim.
Y yorgun1adam Centipat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 167 Çözümler 1 10 Eylül 2019 #20 Yaz tatilim güzel geçti denilebilir çünkü bilgisayar kullanmak dışında pek bir şey yapmadım. Okullar açılsa bile kimse şu bilgisayardan beni kaldıramaz.
Yaz tatilim güzel geçti denilebilir çünkü bilgisayar kullanmak dışında pek bir şey yapmadım. Okullar açılsa bile kimse şu bilgisayardan beni kaldıramaz.