Yaz ve kış için muadil parfüm önerisi

caseiin

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar. Yaz ve kış için toplam 2 tane parfüm almak istiyorum bildiğiniz güzel muadiller var mı acaba? Bir de hangi parfümün muadili oldugunu yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ne tarz kokulardan hoşlanıyorsunuz? Daha önce kullandığınız bir parfüm varsa örnek verin, daha iyi tavsiye vermiş olayım.

Ne tarz kokulardan hoşlanıyorsunuz? Daha önce kullandığınız bir parfüm varsa örnek verin, daha iyi tavsiye vermiş olayım.

Daha ferah kokular diyebiliriz çok boğmayan daha önce de Bargello 709 kullanmıştım.

@caseiin yine benzer sayılabilecek Most Wanted muadillerine bakabilirsiniz. Vanilya seviyorsanız Althair çok güzel, mfy de fena yapmıyor muadilini.

Yazlık/4 mevsim olarak da y EDP, myslf, paradise garden muadillerine bakabilirsiniz. Y EDP dört mevsim rahat kullanılur ama diğerleri biraz hafif kalabilir.

@Kadir Güvener imagination muadilini nereden aldınız? Hocam? Mfy'den aldım ben ve açılışı çok limonlu, limon kolonyasına benziyor o derece.

709 stronger with you olarak gözüküyor. Swy orijinalinde ferah bir koku değil. Muhtemelen koku benzerlik iyi değil.
Muadil üreticilerden imagination ve Ultra male deneyebilirsin.

Teşekkür ettim hocam.

Bakacağım hepsine hocam çok teşekkür ettim.

@Kadir Güvener imagination muadilini nereden aldınız? Hocam? Mfy'den aldım ben ve açılışı çok limonlu, limon kolonyasına benziyor o derece.
İmagination, Kimyager Ahmet tek geçerim. Muadil olarak kalıcılık üst düzey koku benzerliği 8/10. Ahmet hoca ''İlmi kimya'' olarak kendisi de hafif bir dokunuş katmış parfüme. Kesinlikle Kimyager Ahmet'ten denemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…