F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #1 Selamlar. Sizlerden bir yazara sorulacak sorular istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 21 Kasım 2021 #2 Bu kitabı yazarken zorlandınız mı? Cevabınız evet ise nerelerde zorlandınız? Eserinizi beğeniyor musunuz? Kaç santim? Karekterleri yaratırken kimlerden ilham aldınız?
Bu kitabı yazarken zorlandınız mı? Cevabınız evet ise nerelerde zorlandınız? Eserinizi beğeniyor musunuz? Kaç santim? Karekterleri yaratırken kimlerden ilham aldınız?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #3 Yazarken hayatınızda hangi dönüm noktaları oldu? Kitaplarınızda hiç özel hayatınıza vurgu yaptınız mı? Yayınlarken hiç tereddütte kaldığınız bir kitabınız oldu mu? Herhangi kitabınız yüzünden davalık oldunuz mu veya telif hakları ihlali yaptınız mı? Kendi kitabınızı okurken saçmaladığınızı düşündüğünüz veya çok güzel olmuş dediğiniz kitap oldu mu? İlk kitabınızı yazdığınızda hangi duygular içinde bulundunuz? Hiç kitap yazarken engel olmaya çalışan aile bireyiniz veya arkadaşınız oldu mu? Aklıma bunlar geldi, zaten en fazla 1 soru hakkınız olacaktır.
Yazarken hayatınızda hangi dönüm noktaları oldu? Kitaplarınızda hiç özel hayatınıza vurgu yaptınız mı? Yayınlarken hiç tereddütte kaldığınız bir kitabınız oldu mu? Herhangi kitabınız yüzünden davalık oldunuz mu veya telif hakları ihlali yaptınız mı? Kendi kitabınızı okurken saçmaladığınızı düşündüğünüz veya çok güzel olmuş dediğiniz kitap oldu mu? İlk kitabınızı yazdığınızda hangi duygular içinde bulundunuz? Hiç kitap yazarken engel olmaya çalışan aile bireyiniz veya arkadaşınız oldu mu? Aklıma bunlar geldi, zaten en fazla 1 soru hakkınız olacaktır.