MobilTekno Femtopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Mart 2022 #1 Merhaba Getpad adlı, sosyal medya ağı var. Blog yazarları ile okuyucuları buluşturan 70 ülkede aktif olarak hizmet veren bir medya. Orada hesap oluşturdum kullanan başkaları var mıdır?
Merhaba Getpad adlı, sosyal medya ağı var. Blog yazarları ile okuyucuları buluşturan 70 ülkede aktif olarak hizmet veren bir medya. Orada hesap oluşturdum kullanan başkaları var mıdır?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #2 Hiç duymamıştım ama göz atacağım. Biraz baktım ama sadece mobil cihazlar için tasarlanmış olması biraz saçma geldi bana açıkçası.
Hiç duymamıştım ama göz atacağım. Biraz baktım ama sadece mobil cihazlar için tasarlanmış olması biraz saçma geldi bana açıkçası.
MobilTekno Femtopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Mart 2022 #3 Penetrator God dedi: Hiç duymamıştım ama göz atacağım. Biraz baktım ama sadece mobil cihazlar için tasarlanmış olması biraz saçma geldi bana açıkçası. Genişletmek için tıkla... Zaten amacı mobil üzerine tasarlanması. Hakkında çıkan haberlere bakarsanız görebilirsiniz.
Penetrator God dedi: Hiç duymamıştım ama göz atacağım. Biraz baktım ama sadece mobil cihazlar için tasarlanmış olması biraz saçma geldi bana açıkçası. Genişletmek için tıkla... Zaten amacı mobil üzerine tasarlanması. Hakkında çıkan haberlere bakarsanız görebilirsiniz.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #4 MobilTekno dedi: Zaten amacı mobil üzerine tasarlanması. Hakkında çıkan haberlere bakarsanız görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefon üzerinden kim uğraşır bir şey yazmakla.
MobilTekno dedi: Zaten amacı mobil üzerine tasarlanması. Hakkında çıkan haberlere bakarsanız görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Telefon üzerinden kim uğraşır bir şey yazmakla.