Yazdan nefret etmek

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Yaz gelince bütün enerjim halim falan gidiyor, insanın hiçbir şey yapası gelmiyor, şu an okullar yaz tatilinde olduğu için gene rahatım fakat, dışarıda çalışan onca insan var evlerine ekmek götürebilmek için neredeyse çöl sıcağında çalışıyorlar. Kış aylarında daha dinçim insanın bir düzeni oluyor, hem yaz gibi değil üşüyorsan üstünü kalın giyineceksin bitti. Yazın çıplak bile gezsen fayda etmez.

Yaz güzel değil zaten eğer takılacak arjadaşların yoksa günün en önemli saatlerini çalışmakla harcayıp berbat bir sistemle 30 FPS oyun oynamanın verdiği rahatsızlık yazı kötü hale getirir sosyalleşmeyi düzgin yapmadığın için enerjin sömürülür okul iyi sınavlar olmasa: 3

Bir tek yaz mevsimini ben seviyorum sanırsam. Nedense ben kapalı havalarda bir garip oluyorum, huzursuz oluyorum. Yazın hava hep açık, seviyorum yazı. Açık havaları çok severim zaten. Sıcaktan yanarken bir anda herhangi bir şekilde, vantilatörle mesela serinlemek, soğuk içecek içmek, yani serinlemek çok hoşuma gidiyor.

Yazları yaptığım tek şey vantilatörü açıp bilgisayarda takılmak bu da insanı bir zamandan sonra bunaltıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…