AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Merhaba, Kendi yaptığım asistanı geliştiriyorum fakat yapılanların hepsini yapıp test etmeye başladığımda kod çalışmıyor, YouTube açılmıyor. Ne yapmam gerek? Kodda mı bir hata var yoksa? Şimdiden sağ olun. Yaparken yardım aldığım video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
Merhaba, Kendi yaptığım asistanı geliştiriyorum fakat yapılanların hepsini yapıp test etmeye başladığımda kod çalışmıyor, YouTube açılmıyor. Ne yapmam gerek? Kodda mı bir hata var yoksa? Şimdiden sağ olun. Yaparken yardım aldığım video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 9 Haziran 2021 #2 Web Viewer üzerinden açın YouTube'ı. İntent. Action'dan sonra nokta koyup test edin. Artı 0 Eksi
KS KS AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 Er73748 dedi: Web Viewer üzerinden açın YouTube'ı. İntent. Action'dan sonra nokta koyup test edin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Web Viewer üzerinden açın YouTube'ı. İntent. Action'dan sonra nokta koyup test edin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 9 Haziran 2021 #4 AGjesurzz dedi: Deniyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
KS KS AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #5 Er73748 dedi: Web Viewer üzerinden açın YouTube'ı. İntent. Action'dan sonra nokta koyup test edin. Genişletmek için tıkla... Hocam, olmadı. İsterseniz .aia dosyasını atayim mi bir de siz bakın? Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Web Viewer üzerinden açın YouTube'ı. İntent. Action'dan sonra nokta koyup test edin. Genişletmek için tıkla... Hocam, olmadı. İsterseniz .aia dosyasını atayim mi bir de siz bakın?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 9 Haziran 2021 #6 AGjesurzz dedi: Hocam, olmadı. İsterseniz. Aia dosyasını atayim mi bir de siz bakın? Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Ben de test edeyim. Artı 0 Eksi
AGjesurzz dedi: Hocam, olmadı. İsterseniz. Aia dosyasını atayim mi bir de siz bakın? Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Ben de test edeyim.
KS KS AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #7 Er73748 dedi: Olur hocam. Ben de test edeyim. Genişletmek için tıkla... Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer .aia dosyası. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Olur hocam. Ben de test edeyim. Genişletmek için tıkla... Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer .aia dosyası.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 9 Haziran 2021 #8 AGjesurzz dedi: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer.aia dosyası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Test edip size geri dönüş yapacağım. Artı 0 Eksi
AGjesurzz dedi: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer.aia dosyası. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Test edip size geri dönüş yapacağım.
KS KS AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #9 Er73748 dedi: Tamamdır. Test edip size geri dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 9 Haziran 2021 #10 @AGjesurzz hocam herkese açık şekilde paylaşmamışsınız. Bu rehber ile paylaşın. Google Drive'da herkese açık dosya nasıl paylaşılır? Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal... www.technopat.net Artı 0 Eksi
@AGjesurzz hocam herkese açık şekilde paylaşmamışsınız. Bu rehber ile paylaşın. Google Drive'da herkese açık dosya nasıl paylaşılır? Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal... www.technopat.net