miXdeN11 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar yazdığım bot komutları PowerShell'de çalışıyor. Ama Discord'da çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 10 Haziran 2023 #2 Alaka düzeyini anlayamadım?
miXdeN11 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #3 özgün deniz dedi: Alaka düzeyini anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Ya mesela botu aktif edince, X, yazsın diyorum(PowerShell'den çalıştırıyorum) bu çalışıyor ama !sil 10, yazıyorum ve 10 mesajı silmiyor. @özgün deniz burada mısın? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
özgün deniz dedi: Alaka düzeyini anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Ya mesela botu aktif edince, X, yazsın diyorum(PowerShell'den çalıştırıyorum) bu çalışıyor ama !sil 10, yazıyorum ve 10 mesajı silmiyor. @özgün deniz burada mısın?
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 10 Haziran 2023 #4 miXdeN11 dedi: Ya mesela botu aktif edince, X, yazsın diyorum(PowerShell'den çalıştırıyorum) bu çalışıyor ama !sil 10, yazıyorum ve 10 mesajı silmiyor. @özgün deniz burada mısın? Genişletmek için tıkla... Merhaba kodlarınızı atabilir misiniz? PowerShell'de bahsettiğiniz olayları da ekran görüntüsü ile destekler misiniz?
miXdeN11 dedi: Ya mesela botu aktif edince, X, yazsın diyorum(PowerShell'den çalıştırıyorum) bu çalışıyor ama !sil 10, yazıyorum ve 10 mesajı silmiyor. @özgün deniz burada mısın? Genişletmek için tıkla... Merhaba kodlarınızı atabilir misiniz? PowerShell'de bahsettiğiniz olayları da ekran görüntüsü ile destekler misiniz?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Haziran 2023 #5 Sanırım PS de çalışıyor derken bot çalışıyor demek istiyor. Yani syntax error yok. !sil ile alakalı kod bloğunu paylaşın lütfen.
Sanırım PS de çalışıyor derken bot çalışıyor demek istiyor. Yani syntax error yok. !sil ile alakalı kod bloğunu paylaşın lütfen.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 10 Haziran 2023 #6 Bende dc bot geliştiriyorum ben genellikle böyle bir şey yapıyorum: JavaScript:Panoya kopyala if (msg.content.toLowerCase().substring(0,4) === "!gpt") { (Artık Ne Yaparsanız) }
Bende dc bot geliştiriyorum ben genellikle böyle bir şey yapıyorum: JavaScript:Panoya kopyala if (msg.content.toLowerCase().substring(0,4) === "!gpt") { (Artık Ne Yaparsanız) }
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Haziran 2023 #7 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Bende dc bot geliştiriyorum ben genellikle böyle bir şey yapıyorum: JavaScript:Panoya kopyala if (msg.content.toLowerCase().substring(0,4) === "!gpt") { (Artık Ne Yaparsanız) } Genişletmek için tıkla... Bundan daha iyi bir yöntem vardı, eminim. Ancak tabii konu dışına çıkarız.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Bende dc bot geliştiriyorum ben genellikle böyle bir şey yapıyorum: JavaScript:Panoya kopyala if (msg.content.toLowerCase().substring(0,4) === "!gpt") { (Artık Ne Yaparsanız) } Genişletmek için tıkla... Bundan daha iyi bir yöntem vardı, eminim. Ancak tabii konu dışına çıkarız.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 10 Haziran 2023 #8 Nizel G dedi: Bundan daha iyi bir yöntem vardı, eminim. Ancak tabii konu dışına çıkarız. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu messages.js diye ayrı bir kısma kaydediyorum. Onuda import ediyorum. Kod daha temiz kalıyor.
Nizel G dedi: Bundan daha iyi bir yöntem vardı, eminim. Ancak tabii konu dışına çıkarız. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu messages.js diye ayrı bir kısma kaydediyorum. Onuda import ediyorum. Kod daha temiz kalıyor.