AllStarBatman Femtopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 Adını söylediğimi duyabiliyor musun? Seni istediğimi görebiliyor musun? Ruhuna dokunmama izin veriyor musun? Seni istediğimi hissedebiliyor musun? Sonsuza dek... Biliyorum, ışık gittikçe sönüyor. Ama gözlerin sen fark etmeden kayboluyor. Bu vazgeçip gittiğimiz an. Dedi ki, "eğer sonsuz ömrün olsaydı..." Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2024
Adını söylediğimi duyabiliyor musun? Seni istediğimi görebiliyor musun? Ruhuna dokunmama izin veriyor musun? Seni istediğimi hissedebiliyor musun? Sonsuza dek... Biliyorum, ışık gittikçe sönüyor. Ama gözlerin sen fark etmeden kayboluyor. Bu vazgeçip gittiğimiz an. Dedi ki, "eğer sonsuz ömrün olsaydı..."
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.216 Çözümler 17 Yer BODRUM 20 Ağustos 2024 #2 Bence güzel.
QhyaK Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 107 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: GTX 1650 İşlemci: i5 10300H Ram: 24gb Depolama: 500 GB SSD Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #3 AllStarBatman dedi: Adını söylediğimi duyabiliyor musun? Seni istediğimi görebiliyor musun? Ruhuna dokunmama izin veriyor musun? Seni istediğimi hissedebiliyor musun? Sonsuza dek... Biliyorum, ışık gittikçe sönüyor. Ama gözlerin sen fark etmeden kayboluyor. Bu vazgeçip gittiğimiz an. Dedi ki, "eğer sonsuz ömrün olsaydı..." Genişletmek için tıkla... Hocam Attila İlhan ve Orhan Velinin şiirlerine bakmanızı öneririm hem ufkunuz hem de kalem beceriniz gelişecektir şiiri değerlendirmem gerekirse nazım birimi kullanmadığınız için bir dağınıklık var bu şiirin içindeki anlam derinliğini bozuyor.
AllStarBatman dedi: Adını söylediğimi duyabiliyor musun? Seni istediğimi görebiliyor musun? Ruhuna dokunmama izin veriyor musun? Seni istediğimi hissedebiliyor musun? Sonsuza dek... Biliyorum, ışık gittikçe sönüyor. Ama gözlerin sen fark etmeden kayboluyor. Bu vazgeçip gittiğimiz an. Dedi ki, "eğer sonsuz ömrün olsaydı..." Genişletmek için tıkla... Hocam Attila İlhan ve Orhan Velinin şiirlerine bakmanızı öneririm hem ufkunuz hem de kalem beceriniz gelişecektir şiiri değerlendirmem gerekirse nazım birimi kullanmadığınız için bir dağınıklık var bu şiirin içindeki anlam derinliğini bozuyor.