Yazdığım şiir sizce nasıl?

SusamliCocuk

Femtopat
Daha fazla  
Hareketin tek göstergesi, kehribar ışığının uzanmasına karşı titremesidir.
Hayalet karşısında sakinliğimi koruyamıyorum zayıf ışık kalbimin vurma ile ritim vurdu. Bu yasak duyguya yenik düştüğüm için zihim kalbim ile dalga geçiyor. Daha önce hiç kaos hisseden bir düşünce duydun mu? Ondan vazgeçmek için, gülüyorum. Anlayış ve kişisel zevkler abartılıyor. Onunla sohbet ediyorum ona dokunuyorum. Titrek durur. Hayalet mavi-yeşil. Ruhum kehribar. Ruhum ona güvenebilir miyim diye kendini sorguluyor zihnim kırmızı düğmeye basmamak için ölüm kalım savaşı veriyor. O karmaşıklık içinde hangi taraf kırmızı düğmeye basacak.

Karşı tarafa kararsızlığı kafanın karışıklığını o emin olmama duygunu veriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok sevdiği bir kadına hislerini anlatırmış gibi bir hava aldım, sadece benlik bir mesele sanırım.

Güzel yazı olmuş eline sağlık. Ancak şiirden ziyade arkadaşın dediği gibi hislerini anlatan düz yazı şeklinde olmuş.

@SusamliCocuk öncelikle emeğinize sağlık. Açıkçası pek şiir gibi olmamış ve yazı çok dağınık bir konudan başka konuya atlamışsınız. Ayrıca birkac mantık hatasıda var gibi. Biraz daha çalışırsanız daha güzel eserlee ortaya koyabilirsiniz. Tekrardan emeğinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…