s1mo Decapat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 265 20 Ekim 2022 #1 Bir PDF dosyasını yazdırmak istiyorum ama "yazdırmaya karşı korumalı PDF" diyor ve yazdırılmıyor. Bunu nasıl yazdırabilirim?
Bir PDF dosyasını yazdırmak istiyorum ama "yazdırmaya karşı korumalı PDF" diyor ve yazdırılmıyor. Bunu nasıl yazdırabilirim?
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 20 Ekim 2022 #2 Pdf to PNG diye arat online convert sitesine çevirirse PNG yi yazdır. Artı 0 Eksi
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 20 Ekim 2022 #3 s1mo dedi: Bir PDF dosyasını yazdırmak istiyorum ama "yazdırmaya karşı korumalı PDF" diyor ve yazdırılmıyor. Bunu nasıl yazdırabilirim? Genişletmek için tıkla... Her sayfayı SS'le ve farklı PDF dosyası oluştur. Artı 0 Eksi
s1mo dedi: Bir PDF dosyasını yazdırmak istiyorum ama "yazdırmaya karşı korumalı PDF" diyor ve yazdırılmıyor. Bunu nasıl yazdırabilirim? Genişletmek için tıkla... Her sayfayı SS'le ve farklı PDF dosyası oluştur.