Sürprizbozan Yazgı filminde Musa'nın karısı kim ile aldatıyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

485936

Hectopat
Filmi tam anlamak için böyle bir soru soruyorum. Musa eve girdikten sonra Musa'nın karısı odada yüz üstü çıplak bir şekilde görünür. Sonrasında ara sahnede tanınmadık bir ayakkabı gözükür. Burada Musa'nın patronu mu aldatır yoksa karşı komşusu mu? Çünkü o sahneden sonra Musa dışarı çıkar ve komşusu ile beraber gezer. Sonrasında karşı komşunun hasımlarını silah ile vurur. Kim ile aldatıyor?

Patronuyla aldatıyor, filmin sonlarında zaten anlıyorsunuz.

Evet anladım. Şimdi izliyorum zaten de. Neden hapse giriyor?

Bir de filmin sonundaki çocuk kimden?
Orasını bilinmiyor diye hatırlıyorum. Ayrıca filmi bitirmeden soru sormanız biraz saçma değil mi? Spoiler vermiş gibi oldum böyle

Evet anladım. Şimdi izliyorum zaten de. Neden hapse giriyor?

Bir de filmin sonundaki çocuk kimden?

Galiba patronu ailesini öldürüyordu onu göstermiyor diye hatırlıyorum, musa da eve gidince suç ona kalıyordu. Çocuk da eşinindir ama kimden bilemiyorum.

Bana kalırsa kitabın resmen kopyasını alıp yapmışlar, kötü değil böylesi ama her şeyini kopyalamaları biraz saçma. Özellikle çoğu oyuncuklar berbattı o beni çok rahatsız etmişti filmde.

Bana kalırsa kitabın resmen kopyasını alıp yapmışlar, kötü değil böylesi ama her şeyini kopyalamaları biraz saçma. Özellikle çoğu oyuncuklar berbattı o beni çok rahatsız etmişti filmde.

Kitabı okumadım ama okumayı düşünüyorum bir ara başlayıp bırakmıştım, kimleri beğendiniz hocam filmde.

Kitabı okumadım ama okumayı düşünüyorum bir ara başlayıp bırakmıştım, kimleri beğendiniz hocam filmde.
2-3 kişi falan vardı onlar sadece zaten onlarda az çok popüler insanlar. Serdar Orçin'i de severim ayrıyeten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…