furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.481 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #1 Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Görsellerdeki yazı fontlarını bir projede kullanmam lazım ama adlarını bilmiyorum. Bilenler yazarsa sevinirim.
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Görsellerdeki yazı fontlarını bir projede kullanmam lazım ama adlarını bilmiyorum. Bilenler yazarsa sevinirim.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 8 Ekim 2020 #2 İkinci görseldeki elle yazılmış gibi, yani font yok onda. İlkini de WhatTheFont! « MyFonts bu adresten bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
İkinci görseldeki elle yazılmış gibi, yani font yok onda. İlkini de WhatTheFont! « MyFonts bu adresten bulabilirsiniz.
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.048 Çözümler 19 Yer DE 8 Ekim 2020 #3 furkwNN dedi: Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Görsellerdeki yazı fontlarını bir projede kullanmam lazım ama adlarını bilmiyorum. Bilenler yazarsa sevinirim. Eki Görüntüle 695357 Eki Görüntüle 695358 Genişletmek için tıkla... Hocam ilk resimde ki font için bir arama yaptım birebir aynısı yok ama benzerleri çok istersen adlarını yazayım. Artı 0 Eksi
furkwNN dedi: Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Görsellerdeki yazı fontlarını bir projede kullanmam lazım ama adlarını bilmiyorum. Bilenler yazarsa sevinirim. Eki Görüntüle 695357 Eki Görüntüle 695358 Genişletmek için tıkla... Hocam ilk resimde ki font için bir arama yaptım birebir aynısı yok ama benzerleri çok istersen adlarını yazayım.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 8 Ekim 2020 #4 VanT0R dedi: Hocam ilk resimde ki font için bir arama yaptım birebir aynısı yok ama benzerleri çok istersen adlarını yazayım. Genişletmek için tıkla... Ben de baktım şimdi, aynısı yok. Artı 0 Eksi
VanT0R dedi: Hocam ilk resimde ki font için bir arama yaptım birebir aynısı yok ama benzerleri çok istersen adlarını yazayım. Genişletmek için tıkla... Ben de baktım şimdi, aynısı yok.
KS KS furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.481 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #5 VanT0R dedi: Hocam ilk resimde ki font için bir arama yaptım birebir aynısı yok ama benzerleri çok istersen adlarını yazayım. Genişletmek için tıkla... Olur. Artı 0 Eksi
VanT0R dedi: Hocam ilk resimde ki font için bir arama yaptım birebir aynısı yok ama benzerleri çok istersen adlarını yazayım. Genişletmek için tıkla... Olur.