5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 8 Şubat 2017 #11 Halil1905 dedi: Biz bu yola beraber çıktık. Genişletmek için tıkla... Evet ama konu dışına çıkmaktan da ceza yemeyelim şimdi. @BİGB@NG Benim yazım da kötüydü, yazı yazarken kağıda dik bakmaya çalış ve fazla yakınlaşma. Artık daha iyi yazıyorum eskisine göre. En azından okunabiliyor.
Halil1905 dedi: Biz bu yola beraber çıktık. Genişletmek için tıkla... Evet ama konu dışına çıkmaktan da ceza yemeyelim şimdi. @BİGB@NG Benim yazım da kötüydü, yazı yazarken kağıda dik bakmaya çalış ve fazla yakınlaşma. Artık daha iyi yazıyorum eskisine göre. En azından okunabiliyor.
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 8 Şubat 2017 #12 Makyaj çok güçlü bir şey. Makyaj ile her şeyi güzelleşebilir.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 8 Şubat 2017 #13 Halil1905 dedi: Biz bu yola beraber çıktık. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Halil1905 dedi: Biz bu yola beraber çıktık. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et