Yazı ve fotoğrafı birleştirme nasıl yapılır?

Dart_Maul

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, elimde metin ve fotoğraf var. Bu metinleri resim haline getirip altına da bu fotoğrafı koyacağım. Örneğini eke yerleştireceğim. O tarz bir şey yapmak istiyorum. Nereden nasıl kolay bir şekilde yaparım? Yarına bu işimi yetiştirmem gerekiyor. Eğer yardımcı olabilecek arkadaş olursa çok mutlu olurum(nasıl yapabileceğimi söylemekten ziyade işimi yapmak konusunda bana yardım edenlerden bahsediyorum).

Dosya Ekleri

• Sayfa 5.png
    445,1 KB · Görüntüleme: 187
Son düzenleyen: Moderatör:

Doğru mu anladım? Metnin sol tarafında yazıların bir kısmı gözükmüyor. Oraların gözükmesini istiyorsan daha düzgün fotoğraf atabilirsin. Halledebilirim.

Tamamdır. Yani ilk attığınız fotoğraflar gibi olmasını istiyorsunuz. Sizin istediğiniz attığınız fotoğrafları gibi olması.
Buradan LightShot'ı indirip kurabilirsin.

Printscreen tuşuna basıp, sol tık basılı tutarak ekran görüntüsü alabilirsin. Umarım doğru anlamışımdır. Yardımcı olabilmişimdir.
Ctrl+s ile kaydedebilirsin.

Daha çok bir metni ve bir resmi tek bir resimde birleştirmek istiyorum.

En basitinden paint'te yazıp ekran görüntüsü alabilirsin.

Yani bu kadar basit bir iş için bile yapmanın yolunu öğrenmek yerine işini yaptırmak istiyorsun. Bu şekilde bu forumda her zaman yardım bulamazsın, haberin olsun. Yardım eden üye de yenidir veya senin gibidir. Bazı şeyleri birazcık düşünerek yapabilirsin. Atla deve değil.

Paint'i açın,
İstediğiniz metnin Print Screen tuşu ile görüntüsünü kopyalayın,
Paint'e yapıştırıp fazla kısımları Kırp tuşu ile kırpın.
Daha sonra fotoğrafı eklemek istediğiniz yeri Paint'te büyütün.
Seçtiğiniz fotoğrafı büyüttüğünüz alanın üzerine bırakın. (eğer sadece fotoğraf kalırsa; Ctrl+Z ile işlemi geri alıp, kopyala yapıştır yöntemini deneyin)
Eğer fotoğraf istediğiniz yerde durmuyorsa, seç tuşu ile seçip, istediğiniz yere sürükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…