darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 137 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 C# dili Unity ekrana yazı yazdırmak istediğimde debug.log renk değişmiyor, tanımlanamıyor, acil yardım edin, bu yüzden dersi yarıda bıraktım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
C# dili Unity ekrana yazı yazdırmak istediğimde debug.log renk değişmiyor, tanımlanamıyor, acil yardım edin, bu yüzden dersi yarıda bıraktım.
ramazanmelih1250 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 Tercihlerde bir ayar vardı hangi editör ile scriptleri düzenleyeceğini seçiyorduk. Orada Visual Studio seçili değilse onu seçmelisin. Buldum, bu şekilde olmalı. 2019 değil başka bir sürümü de olabilir.
Tercihlerde bir ayar vardı hangi editör ile scriptleri düzenleyeceğini seçiyorduk. Orada Visual Studio seçili değilse onu seçmelisin. Buldum, bu şekilde olmalı. 2019 değil başka bir sürümü de olabilir.
darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 137 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 ramazanmelih1250 dedi: Tercihlerde bir ayar vardı hangi editör ile scriptleri düzenleyeceğini seçiyorduk. Orada Visual Studio seçili değilse onu seçmelisin. Eki Görüntüle 2245584 Buldum, bu şekilde olmalı. 2019 değil başka bir sürümü de olabilir. Genişletmek için tıkla... Seçtim dostum benimki 2022 ona rağmen. Hata alıyorum
ramazanmelih1250 dedi: Tercihlerde bir ayar vardı hangi editör ile scriptleri düzenleyeceğini seçiyorduk. Orada Visual Studio seçili değilse onu seçmelisin. Eki Görüntüle 2245584 Buldum, bu şekilde olmalı. 2019 değil başka bir sürümü de olabilir. Genişletmek için tıkla... Seçtim dostum benimki 2022 ona rağmen. Hata alıyorum