"Yazıcı algılanmadı" hatası

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma formattan sonra yazıcımın sürücüsünü yüklemek istediğimde böyle bir hata verdi. Bunu nasıl çözebilirim? Ve bu bilgisayarımda yazıcı sürücüsü 3 gün sonra kendiliğinden siliniyordu diğer bilgisayarımda 1 ay silinmedi. Buna şimdi de driver kurulmuyor. Eskiden de böyle bir problem vardı kendiliğinden geçmişti.
Yazıcım: Canon Pixma MP540.

1668605105119.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma formattan sonra yazıcımın sürücüsünü yüklemek istediğimde böyle bir hata verdi. Bunu nasıl çözebilirim? Ve bu bilgisayarımda yazıcı sürücüsü 3 gün sonra kendiliğinden siliniyordu diğer bilgisayarımda 1 ay silinmedi. Buna şimdi de driver kurulmuyor. Eskiden de böyle bir problem vardı kendiliğinden geçmişti.
Yazıcım: Canon Pixma MP540.

Eki Görüntüle 1574584

Hangi Windows kullanıyorsunuz baktım Windows 10 driver yok resmi sitesinde X64 yoksa X86 hangisini kullanıyorsun yazarsan seçenekleri yazarız.

@Enes3078 hocam yazıcı konularında uzmansınız diye etiketliyorum.

Windows 11 driver otomatik bulur bence sen hiç program kurmadan bırak sistem otomatik görsün. Daha sonra tarayıcı kısmı için sadece scanner dosyasını kurarsın. USB başka portlara takıp dener misin?
Benim amacım özel yazılımını kullanmak zaten. Tarama işlemi de buradan yapılabiliyor.
1668606233758.png

Windows güncellemelerinde, isteğe bağlı güncellemeler kısmında sürücü var mı? Yoksa usb takınca bir bildirim geliyor mu pop-up olarak? Ben de hp var bildirime tıklamadan çalışmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı