ertugrul k Megapat Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 303 Çözümler 1 17 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar uzun zamandır kullanılmayan bir yazıcım var. Yazı yazdırmaya çalışıyorum kağıdı kırışık çıkarıyor. Sebebi nedir?
Arkadaşlar uzun zamandır kullanılmayan bir yazıcım var. Yazı yazdırmaya çalışıyorum kağıdı kırışık çıkarıyor. Sebebi nedir?
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #2 İçeride dönen parçalar artık dönmüyordur büyük ihtimalle. Yağlama ile düzeltilebilir ama nasıl yağlayacaksın bilemem.
İçeride dönen parçalar artık dönmüyordur büyük ihtimalle. Yağlama ile düzeltilebilir ama nasıl yağlayacaksın bilemem.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 17 Ocak 2021 #3 Bazen kağıttan bile fark ediyor. Bizzat gözümle şahit oldum. Farklı iki marka A4 kağıdı biri kıvrıldı, büküldü, diğeri dümdüz çıktı. Bu tek seferlikte olmadı. O 500 tane A4 bitene kadar canımız çıkmıştı.
Bazen kağıttan bile fark ediyor. Bizzat gözümle şahit oldum. Farklı iki marka A4 kağıdı biri kıvrıldı, büküldü, diğeri dümdüz çıktı. Bu tek seferlikte olmadı. O 500 tane A4 bitene kadar canımız çıkmıştı.