D Dark^^ Ziyaretçi 13 Mayıs 2019 #1 Arkadaşlar söyle bir yazıcım var, fotoğraftaki silindire bir ton kağıt sarılmış. Nasıl alacağım kağıtları? Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2019
Arkadaşlar söyle bir yazıcım var, fotoğraftaki silindire bir ton kağıt sarılmış. Nasıl alacağım kağıtları? Yardım eder misiniz?
Ilgaz Bey Hectopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 636 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2019 #2 Sökmeden temizlemek istiyorsan cımbız gibi bir şey ile uğraşarak temizlemekten başka çaren yok.
D Dark^^ Ziyaretçi 13 Mayıs 2019 #3 Silinen üye dedi: Sökmeden temizlemek istiyorsan cımbız gibi bir şey ile uğraşarak temizlemekten başka çaren yok. Genişletmek için tıkla... Herşeyi temizledim fakat siyah basıyor full sayfayı birde bazen yine silindire sarıyor bunu nasıl engellerim?
Silinen üye dedi: Sökmeden temizlemek istiyorsan cımbız gibi bir şey ile uğraşarak temizlemekten başka çaren yok. Genişletmek için tıkla... Herşeyi temizledim fakat siyah basıyor full sayfayı birde bazen yine silindire sarıyor bunu nasıl engellerim?