MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #1 Herkese günaydın. Linux mint kurdum bilgisayara. Yazıcı ve tarayıcıyı tanıdı fakat tarayıcı kısmı çalışıyor yazıcı kısmı boş sayfa gönderiyor. Çözümü nedir? Cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Herkese günaydın. Linux mint kurdum bilgisayara. Yazıcı ve tarayıcıyı tanıdı fakat tarayıcı kısmı çalışıyor yazıcı kısmı boş sayfa gönderiyor. Çözümü nedir? Cevaplayan herkese teşekkür ederim.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 25 Temmuz 2020 #21 Yazıcının mürekkebi falan bitmiş olmasın? O yüzden yazdırmıyordur belki. Artı 0 Eksi
KS KS MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #22 Olamaz. soluna ve sağına yazı yazıyor chromeden yazdır deyince. Anlamsız harflar yazıyor. Ve mürekkep ışığı da var yazıcının Artı 0 Eksi
Olamaz. soluna ve sağına yazı yazıyor chromeden yazdır deyince. Anlamsız harflar yazıyor. Ve mürekkep ışığı da var yazıcının
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 25 Temmuz 2020 #23 MehmetE. dedi: Olamaz. soluna ve sağına yazı yazıyor chromeden yazdır deyince. Anlamsız harflar yazıyor. Ve mürekkep ışığı da var yazıcının Genişletmek için tıkla... Chrome'dan yazdır deyince çıkan kağıdı atabilir misiniz? Belki yazıcının hata mesajları yazdiriliyordur. Artı 0 Eksi
MehmetE. dedi: Olamaz. soluna ve sağına yazı yazıyor chromeden yazdır deyince. Anlamsız harflar yazıyor. Ve mürekkep ışığı da var yazıcının Genişletmek için tıkla... Chrome'dan yazdır deyince çıkan kağıdı atabilir misiniz? Belki yazıcının hata mesajları yazdiriliyordur.
KS KS MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #24 Bilgisayarı USB'den çalıştırdığımda bir şeyler yazmaya başlamıştı. sadece bir kısmı var onu atayım size: Kod:Panoya kopyala %! userdict dup(/004)cvn{}put (\004\004)cvn{}put /cups_handleerror { $error /newerror false put (:PostScript error in ") print cups_query_keyword print (":) print Bunu yazdıktan sonra o refleksle iptal ettim. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı USB'den çalıştırdığımda bir şeyler yazmaya başlamıştı. sadece bir kısmı var onu atayım size: Kod:Panoya kopyala %! userdict dup(/004)cvn{}put (\004\004)cvn{}put /cups_handleerror { $error /newerror false put (:PostScript error in ") print cups_query_keyword print (":) print Bunu yazdıktan sonra o refleksle iptal ettim.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 25 Temmuz 2020 #25 MehmetE. dedi: Bilgisayarı USB'den çalıştırdığımda bir şeyler yazmaya başlamıştı. sadece bir kısmı var onu atayım size: Kod:Panoya kopyala %! userdict dup(/004)cvn{}put (\004\004)cvn{}put /cups_handleerror { $error /newerror false put (:PostScript error in ") print cups_query_keyword print (":) print Bunu yazdıktan sonra o refleksle iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Sanki çalışacakmış gibi ama emin değilim. USB takılı kalsın, Öyle deneyin bir. Zaten takılı değilken yazdırması beklenemez eğer kablosuz değilse. Artı 0 Eksi
MehmetE. dedi: Bilgisayarı USB'den çalıştırdığımda bir şeyler yazmaya başlamıştı. sadece bir kısmı var onu atayım size: Kod:Panoya kopyala %! userdict dup(/004)cvn{}put (\004\004)cvn{}put /cups_handleerror { $error /newerror false put (:PostScript error in ") print cups_query_keyword print (":) print Bunu yazdıktan sonra o refleksle iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Sanki çalışacakmış gibi ama emin değilim. USB takılı kalsın, Öyle deneyin bir. Zaten takılı değilken yazdırması beklenemez eğer kablosuz değilse.
KS KS MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #26 Kablo 1.5 senedir takılı. Neyi kastettiğinizi anlamadım. Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #27 MehmetE. dedi: Kablo 1.5 senedir takılı. Neyi kastettiğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yazıcının türü nedir acaba? Artı 0 Eksi
MehmetE. dedi: Kablo 1.5 senedir takılı. Neyi kastettiğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yazıcının türü nedir acaba?
KS KS MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #28 Yazıcı -Tarayıcı kablo ile USB bağlı. . Sorunum çözüldü arkadaşlar. Yazıcıyı silip yüklemek işe yaradı. Cevap yazan herkese teşekkürler. Giriş Yap Son düzenleme: 28 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Yazıcı -Tarayıcı kablo ile USB bağlı. . Sorunum çözüldü arkadaşlar. Yazıcıyı silip yüklemek işe yaradı. Cevap yazan herkese teşekkürler. Giriş Yap