Yazıcı modeme bağlanırsa kablosuz olarak kullanılabilir mi?

Sanırım yazıcının kablolu, cep telefonunun kablosuz bağlı olduğu bir set-up'tan bahsediyoruz. Evet yazıcıda Wireless özelliği olmasa bile ara paket programlar ile çıktı alabilirsiniz.

Bilgisayara bağlı yazıcıyı kullanacağınız yazdırma sunucusuna ( Mobilityprint vb. ) tanıttıktan sonra yine kullandığınız ara yazdırma sunucusunun mobil uygulamasını indirerek istediğiniz lokasyondan yazıcı çıktısı alabilirsiniz.

Merhaba,

Bazı modemler üzerinde USB bağlantısı bulunduruyor ve bu USB üzerinden dosya paylaşımı yapabiliyor, uyumlu bir yazıcı ile yazıcı paylaşımı yapılmasını da sağlıyor.

Modeminizin marka modelini ve, yazıcınızın marka modelini söylerseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.

Kısaca evet, mümkün olabilir.

Merhaba,

Bazı modemler üzerinde USB bağlantısı bulunduruyor ve bu USB üzerinden dosya paylaşımı yapabiliyor, uyumlu bir yazıcı ile yazıcı paylaşımı yapılmasını da sağlıyor.

Modeminizin marka modelini ve, yazıcınızın marka modelini söylerseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.

Kısaca evet, mümkün olabilir.

Yazıcı modelim: Samsung ML-1600 series
Modem markasi: TP-Link VN020-G2U (Türk Telekom'un verdiği modem)

Merhaba,

Evet yapabilirsiniz, aşağıdaki linklere bakarak yapabilirsiniz. Ne yazık ki Türkçe anlatım yok ama yapması çok zor değil. Modem içerisinde, menüden "USB Ayarları" kısmından halledeceksiniz. Bu işlemlerden sonra cep telefonunuz yazıcınızı otomatik olarak görüp tanıyacaktır (aynı Wi-Fi ağına bağlandıktan sonra).

* Bu işlemleri yaptıktan sonra modeminizi, kapatıp açmanız gerekebilir.

Ref:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba,

Evet yapabilirsiniz, aşağıdaki linklere bakarak yapabilirsiniz. Ne yazık ki Türkçe anlatım yok ama yapması çok zor değil. Modem içerisinde, menüden "USB ayarları" kısmından halledeceksiniz. Bu işlemlerden sonra cep telefonunuz yazıcınızı otomatik olarak görüp tanıyacaktır (aynı Wi-Fi ağına bağlandıktan sonra).

Ref:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum modemin sürücüsünü bulamadım, ne yapmalıyım?
Merhaba,

Evet yapabilirsiniz, aşağıdaki linklere bakarak yapabilirsiniz. Ne yazık ki Türkçe anlatım yok ama yapması çok zor değil. Modem içerisinde, menüden "USB ayarları" kısmından halledeceksiniz. Bu işlemlerden sonra cep telefonunuz yazıcınızı otomatik olarak görüp tanıyacaktır (aynı Wi-Fi ağına bağlandıktan sonra).

Ref:

Hocam yapamadım ben, rica etsem biraz daha yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı