O Orhan Demirel Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #1 Herkese merhaba arkadaşlar. Windows 10 bilgisayarımda yazıcı paylaşırken "yazıcı ayarları kaydedilemedi. Parametre hatalı." diye sorunla karşılaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2020
Herkese merhaba arkadaşlar. Windows 10 bilgisayarımda yazıcı paylaşırken "yazıcı ayarları kaydedilemedi. Parametre hatalı." diye sorunla karşılaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum...
FURKAN 7744 Decapat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #2 Galiba kabloda bir sorun var ben de aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
R rknet33 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #3 Orhan Demirel dedi: Herkese merhaba arkadaşlar. Windows 10 bilgisayarımda yazıcı paylaşırken "yazıcı ayarları kaydedilemedi. Parametre hatalı." diye sorunla karşılaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum... Eki Görüntüle 560796 Genişletmek için tıkla... Windows 10 güncellemesinden kaynaklı yazıcılarda hata oluşuyor her güncellemede farklı hata çıkıyor bir türlü düzelmedi güncellemeyi silip kapatın yeniden başlatın düzelir Artı 0 Eksi
Orhan Demirel dedi: Herkese merhaba arkadaşlar. Windows 10 bilgisayarımda yazıcı paylaşırken "yazıcı ayarları kaydedilemedi. Parametre hatalı." diye sorunla karşılaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum... Eki Görüntüle 560796 Genişletmek için tıkla... Windows 10 güncellemesinden kaynaklı yazıcılarda hata oluşuyor her güncellemede farklı hata çıkıyor bir türlü düzelmedi güncellemeyi silip kapatın yeniden başlatın düzelir