aszx Picopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 Dualboot Kali Linux'a yazıcımın sürücüsünü kurmak istiyorum. HP LaserJet 1020. Nasıl kurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.072 Çözümler 77 Yer İstanbul 2 Ağustos 2022 #2 HP Developers Portal | Version: 3.22.6 Hazır gelen driver yoksa bu linkten dağıtım olarak Debian seçip kurmayı deneyin.
HP Developers Portal | Version: 3.22.6 Hazır gelen driver yoksa bu linkten dağıtım olarak Debian seçip kurmayı deneyin.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 2 Ağustos 2022 #3 Debian'da yazıcılar kendi veritabanından kolayca kuruluyor. Aşağıda Pardus için Türkçe video var. İkisi de Debian tabanlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Debian'da yazıcılar kendi veritabanından kolayca kuruluyor. Aşağıda Pardus için Türkçe video var. İkisi de Debian tabanlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et