S sarah Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 241 29 Mart 2023 #1 Yazıcı da virus olduğunu nasıl anlarız ya da yazıcıdan bilgisayara virüs bulaşması mümkün mü? Önlemi nasıl almalıyım?
Yazıcı da virus olduğunu nasıl anlarız ya da yazıcıdan bilgisayara virüs bulaşması mümkün mü? Önlemi nasıl almalıyım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 29 Mart 2023 #2 sarah dedi: Yazıcı da virus olduğunu nasıl anlarız ya da yazıcıdan bilgisayara virüs bulaşması mümkün mü? Önlemi nasıl almalıyım? Genişletmek için tıkla... Bulaşmaz. Artı 0 Eksi
sarah dedi: Yazıcı da virus olduğunu nasıl anlarız ya da yazıcıdan bilgisayara virüs bulaşması mümkün mü? Önlemi nasıl almalıyım? Genişletmek için tıkla... Bulaşmaz.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #3 Korkmayın. Bulasmaz. Yazıcıda virüsün barınacak yeri yok. Artı 0 Eksi
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 29 Mart 2023 #4 Yazıcı kişisel sadece senin kullandığın yazıcı ise bulaşmaz. Artı 0 Eksi
6 606210 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 634 29 Mart 2023 #5 Hocam yanlış anlamayın neden böyle bir konu açma gereksinimi duydunuz ne oldu ki olayi merak ettim. Artı 0 Eksi
S sasafat Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #6 Covid mi kardeşim bu Artı 0 Eksi
KS KS S sarah Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 241 29 Mart 2023 #7 606210 dedi: Hocam yanlış anlamayın neden böyle bir konu açma gereksinimi duydunuz ne oldu ki olayi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Çünkü başka alacak bilgisayar param yok daha önce de bizim bilgisayarimizdan kullanıldı yazıcı ama o bilgisayarlar şuan ölü gibi açılmıyor bile yani virüslü mu değil mi bilmiyorum bile. Artı 0 Eksi
606210 dedi: Hocam yanlış anlamayın neden böyle bir konu açma gereksinimi duydunuz ne oldu ki olayi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Çünkü başka alacak bilgisayar param yok daha önce de bizim bilgisayarimizdan kullanıldı yazıcı ama o bilgisayarlar şuan ölü gibi açılmıyor bile yani virüslü mu değil mi bilmiyorum bile.
ScorpionTR Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 29 Çözümler 1 Yer İstanbul 29 Mart 2023 #8 sarah dedi: Yazıcı da virus olduğunu nasıl anlarız ya da yazıcıdan bilgisayara virüs bulaşması mümkün mü? Önlemi nasıl almalıyım? Genişletmek için tıkla... Özellikle hedef alınan aygıtlar değillerse buna monitör de dahil, içlerine virüs bulaşmaz. Sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
sarah dedi: Yazıcı da virus olduğunu nasıl anlarız ya da yazıcıdan bilgisayara virüs bulaşması mümkün mü? Önlemi nasıl almalıyım? Genişletmek için tıkla... Özellikle hedef alınan aygıtlar değillerse buna monitör de dahil, içlerine virüs bulaşmaz. Sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
KS KS S sarah Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 241 29 Mart 2023 #9 111520 dedi: Yazıcı kişisel sadece senin kullandığın yazıcı ise bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Sadece ben kullandım ama kullandığım zaman bilgisayar aşırı yavaş ve kötüydü yani virüslü olup olmadığını bile bilmiyordum ScorpionTR dedi: Özellikle hedef alınan aygıtlar değillerse buna monitör de dahil, içlerine virüs bulaşmaz. Sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
111520 dedi: Yazıcı kişisel sadece senin kullandığın yazıcı ise bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Sadece ben kullandım ama kullandığım zaman bilgisayar aşırı yavaş ve kötüydü yani virüslü olup olmadığını bile bilmiyordum ScorpionTR dedi: Özellikle hedef alınan aygıtlar değillerse buna monitör de dahil, içlerine virüs bulaşmaz. Sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
S sasafat Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #10 ScorpionTR dedi: Özellikle hedef alınan aygıtlar değillerse buna monitör de dahil, içlerine virüs bulaşmaz. Sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Özellikle hedef alınsa dahi vürsu bulaşma ihtimali sıfır fiziksel müdahaleyle virüsü aygıtın flashına yerleştirsen bile virüs bilgisayara bulaşamaz Artı 0 Eksi
ScorpionTR dedi: Özellikle hedef alınan aygıtlar değillerse buna monitör de dahil, içlerine virüs bulaşmaz. Sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Özellikle hedef alınsa dahi vürsu bulaşma ihtimali sıfır fiziksel müdahaleyle virüsü aygıtın flashına yerleştirsen bile virüs bilgisayara bulaşamaz