Çözüldü Kick Yazılan mesajlar gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YeqE

Centipat
Daha fazla  
Kick'te sadece 1 hesabımdan yazdığım mesajlar hiçbir yayıncının chatine gitmiyor, diğer hesaplarda gidiyor. İnternette de bunun ile alakalı bir şey bulamadım. Nasıl çözebilirim? (Nasıl bu oldu, onu da bilmiyorum. Ban yemelik bir şey de yapmadım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı durum bende de yine bende sen gibi konu açtım. Kimse mi yok bunun nasıl çözüldüğünü bilen? Abi çıldıracağım artık.

Hocam, çözdüm olayı. Güzel dille İngilizce şekilde Kick’e olayı anlatıyorsun, hesap ismini yazıyorsun, e-postayı yolluyorsun. Sonra oluyor zaten, bende de oldu yani.
Aynı durum bende de yine bende sen gibi konu açtım. Kimse mi yok bunun nasıl çözüldüğünü bilen? Abi çıldıracağım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam, çözdüm olayı. Güzel dille İngilizce şekilde Kick’e olayı anlatıyorsun, hesap ismini yazıyorsun, e-postayı yolluyorsun. Sonra oluyor zaten, bende de oldu yani.

Çözüm
bu gün yazacagım umarım benim sorunumunuda senin gibi giderirler.

hocam kick support a gönderdikten sonra hemen düzeldi hiç bir şey anlamadım ama kick support a mail gönderdikten sonra hemen düzeldi gerçekten çok garip birşey

Son düzenleme:
Hocam sende çözebilirsin.

Mail attım eğer düzelirse güncellerim.

Bana bir link attılar ve sayfayı açtığınızda IP adresinizin ekran görüntüsünü bize atar mısınız dediler, güvenilir bir şey mi bu? Neden IP istiyorlar?

Bir mail daha attıktan sonra düzeldi ama başta neden ip istediler onu anlamadım. Çözüm için çok teşekkürler

Son düzenleme:
Mail attım eğer düzelirse güncellerim.

Bana bir link attılar ve sayfayı açtığınızda IP adresinizin ekran görüntüsünü bize atar mısınız dediler, güvenilir bir şey mi bu? Neden IP istiyorlar?

Bir mail daha attıktan sonra düzeldi ama başta neden IP istediler onu anlamadım. Çözüm için çok teşekkürler.

IP işini anlamadım bana yapmadılar fakat IP ban yemiş olabilirsin tam doğrulamak için atmışlardır. Ama doğrulamakta fayda var doğru e-posta olduguna emin olmak lazım yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı