Kick'te sadece 1 hesabımdan yazdığım mesajlar hiçbir yayıncının chatine gitmiyor, diğer hesaplarda gidiyor. İnternette de bunun ile alakalı bir şey bulamadım. Nasıl çözebilirim? (Nasıl bu oldu, onu da bilmiyorum. Ban yemelik bir şey de yapmadım.)
Hocam, çözdüm olayı. Güzel dille İngilizce şekilde Kick’e olayı anlatıyorsun, hesap ismini yazıyorsun, e-postayı yolluyorsun. Sonra oluyor zaten, bende de oldu yani.
Hocam, çözdüm olayı. Güzel dille İngilizce şekilde Kick’e olayı anlatıyorsun, hesap ismini yazıyorsun, e-postayı yolluyorsun. Sonra oluyor zaten, bende de oldu yani.
bu gün yazacagım umarım benim sorunumunuda senin gibi giderirler.
hocam kick support a gönderdikten sonra hemen düzeldi hiç bir şey anlamadım ama kick support a mail gönderdikten sonra hemen düzeldi gerçekten çok garip birşey
IP işini anlamadım bana yapmadılar fakat IP ban yemiş olabilirsin tam doğrulamak için atmışlardır. Ama doğrulamakta fayda var doğru e-posta olduguna emin olmak lazım yani.