Yazılan şiir nasıl olmuş?

@1tsmehmett gerçekten şiirle ilgilenen çok az kişi kalmış bana bile alaycı gözle bakıyorlar.

Ne söylesen haklısın cidden o gözle bakmaları o kadar saçma ki hiçbir şey yapmamaktan iyidir bu devirde iş olarak yapılır mı bilmem ama hobi olarak yapman çok içi en azından içindeki sanatı öldürmemiş olursun bu arada dediğim gibi yine haberleşiriz bende sana atarım sende bana atarsın.

istek atarım sana haberleşelim bana bu gözle bakmaları açıkcası beni utandırıyor ergen diyorlar ama yazmak hoşuma gidiyor iyide olsa kötüde

istek atarım sana haberleşelim bana bu gözle bakmaları açıkcası beni utandırıyor ergen diyorlar ama yazmak hoşuma gidiyor iyide olsa kötüde
Yaz, insanlar kendilerinden farklı olan her şeye kem gözle bakmayı çok seviyor ne yazık ki...
Bir de aldıkları nefesi bile karşı cinsin ilgisini çekmek için alan kişiler karı kız düşürmek için yazdığını söyleyecek, takmaya değmez.

Karı kız düşürmeyi hiç düşünmedim şu ana kadar yazdığım her şiiri tek bir kız için yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…