X Xj9 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 87 25 Aralık 2021 #1 Siteye bir yazı yazdığımızda site otomatik olarak o yazının devamını getiriyordu, saçma da olsa yazdığımız cümleleri tamamlıyordu, bu sitenin ismi ne? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2021
Siteye bir yazı yazdığımızda site otomatik olarak o yazının devamını getiriyordu, saçma da olsa yazdığımız cümleleri tamamlıyordu, bu sitenin ismi ne?
507053 Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 635 Çözümler 2 25 Aralık 2021 #2 Xj9 dedi: Siteye bir yazı yazdığımızda site otomatik olarak o yazının devamını getiriyordu, saçma da olsa yazdığımız cümleleri tamamlıyordu, bu sitenin ismi ne? Genişletmek için tıkla... Teknoloji gerçekten çok değişmiş benim böyle tek bildiğim şey telefonlardaki otomatik klavyeler.
Xj9 dedi: Siteye bir yazı yazdığımızda site otomatik olarak o yazının devamını getiriyordu, saçma da olsa yazdığımız cümleleri tamamlıyordu, bu sitenin ismi ne? Genişletmek için tıkla... Teknoloji gerçekten çok değişmiş benim böyle tek bildiğim şey telefonlardaki otomatik klavyeler.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2021 #3 Google denen bir site var. Yazı yazarken "bunu mu demek istediniz?" şeklinde karşıma 9-10 tane ihtimal çıkarıyor. İşinize yarayabilir belki. Başka bunun gibi site de (Yandex ve Bing hariç) bilmiyorum.
Google denen bir site var. Yazı yazarken "bunu mu demek istediniz?" şeklinde karşıma 9-10 tane ihtimal çıkarıyor. İşinize yarayabilir belki. Başka bunun gibi site de (Yandex ve Bing hariç) bilmiyorum.
X Xj9 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 87 25 Aralık 2021 #4 Öyle değil, yapay zeka yazdığın yazının devamını getiriyor benim bahsettiğim sitede.
507053 Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 635 Çözümler 2 25 Aralık 2021 #5 Xj9 dedi: Öyle değil, yapay zeka yazdığın yazının devamını getiriyor benim bahsettiğim sitede. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi ilk defa duyuyorum.
Xj9 dedi: Öyle değil, yapay zeka yazdığın yazının devamını getiriyor benim bahsettiğim sitede. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi ilk defa duyuyorum.