hsagdiccc Femtopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 Ekranım çok keskin yazılar ve simgeler çok keskin görünüyor. Windows 10 kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2021
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 10 Nisan 2021 #2 hsagdiccc dedi: Ekranım çok keskin yazılar ve simgeler çok keskin görünüyor. Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Keskinleştirmeyi kısın. Masaüstü bilgisayar ise monitörde ayarı vardır.
hsagdiccc dedi: Ekranım çok keskin yazılar ve simgeler çok keskin görünüyor. Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Keskinleştirmeyi kısın. Masaüstü bilgisayar ise monitörde ayarı vardır.
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 10 Nisan 2021 #3 hsagdiccc dedi: Ekranım çok keskin yazılar ve simgeler çok keskin görünüyor. Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
hsagdiccc dedi: Ekranım çok keskin yazılar ve simgeler çok keskin görünüyor. Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 10 Nisan 2021 #4 hsagdiccc dedi: Ekranım çok keskin yazılar ve simgeler çok keskin görünüyor. Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası- 3D ayarları- Dengeli.
hsagdiccc dedi: Ekranım çok keskin yazılar ve simgeler çok keskin görünüyor. Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası- 3D ayarları- Dengeli.
K kapadık_41 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 970 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 10 Nisan 2021 #5 Bu bilgisayara girin , sistem özelliklerine girin , gelişmiş sistem ayarları / performans , oradan ekran yazı tipi kenarlarını düzelte ok koyun .
Bu bilgisayara girin , sistem özelliklerine girin , gelişmiş sistem ayarları / performans , oradan ekran yazı tipi kenarlarını düzelte ok koyun .
hsagdiccc Femtopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #6 kapadık_41 dedi: Bu bilgisayara girin , sistem özelliklerine girin , gelişmiş sistem ayarları / performans , oradan ekran yazı tipi kenarlarını düzelte ok koyun . Genişletmek için tıkla... Hocam duzeldi tesekkurler
kapadık_41 dedi: Bu bilgisayara girin , sistem özelliklerine girin , gelişmiş sistem ayarları / performans , oradan ekran yazı tipi kenarlarını düzelte ok koyun . Genişletmek için tıkla... Hocam duzeldi tesekkurler