Y yomraliahmet Kilopat Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, bir ara MacBook kullanma şansım oldu, retina ekranda internet sitesinde yazıları yakınlaştırdığımda yazıların kenarlarında hiçbir pürüzlenme görmedim, aynı şeyi Lenovo yoga C930 da da gördüm. Bunu sağlayan şey nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2020
Merhaba arkadaşlar, bir ara MacBook kullanma şansım oldu, retina ekranda internet sitesinde yazıları yakınlaştırdığımda yazıların kenarlarında hiçbir pürüzlenme görmedim, aynı şeyi Lenovo yoga C930 da da gördüm. Bunu sağlayan şey nedir?
Discorama Music Megapat Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 252 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dj,Arranger,Music Producer 23 Ocak 2020 #2 Retina ekran olabilir mi?
Y yomraliahmet Kilopat Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2020 #3 Discorama Music dedi: Retina ekran olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Lenovoda da retina ekran mı var? Ben sadece apple tarafında var diye biliyorum.
Discorama Music dedi: Retina ekran olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Lenovoda da retina ekran mı var? Ben sadece apple tarafında var diye biliyorum.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 23 Ocak 2020 #4 PDF tabanlı text kullanılıyor. Yazılar resim değil Vector. Bu yüzden zoom ile kalite kaybı yaşanmıyor. -- Bkz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PDF tabanlı text kullanılıyor. Yazılar resim değil Vector. Bu yüzden zoom ile kalite kaybı yaşanmıyor. -- Bkz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Y yomraliahmet Kilopat Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2020 #5 The Anorak dedi: PDF tabanlı text kullanılıyor. Yazılar resim değil Vector. Bu yüzden zoom ile kalite kaybı yaşanmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu özelliği kullanan cihazları nasıl arayabilirim, bir isimlendirmesi var mı?
The Anorak dedi: PDF tabanlı text kullanılıyor. Yazılar resim değil Vector. Bu yüzden zoom ile kalite kaybı yaşanmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu özelliği kullanan cihazları nasıl arayabilirim, bir isimlendirmesi var mı?