Pcustad Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #1 Grafik gerektirmeyen sadece yazılardan ve menüden oluşan bir oyun nasıl yapilir? Bir bilginiz varsa paylasin.
Grafik gerektirmeyen sadece yazılardan ve menüden oluşan bir oyun nasıl yapilir? Bir bilginiz varsa paylasin.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Ağustos 2022 #11 Pcustad dedi: Daha önce hiç yazılım ile uğraşmadım nasıl yapılabilir biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Pcustad dedi: Daha önce hiç yazılım ile uğraşmadım nasıl yapılabilir biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.214 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #12 Pcustad dedi: O kadar uzağım Genişletmek için tıkla... Knk sadece menü olacaksa C# form oneririm Artı 0 Eksi
KS KS Pcustad Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #13 Deniz Ali Kazan dedi: Python ile başlangıç olarak Tkinter ile yapabilirsiniz. Kullanımı inanılmaz kolaydır. Neredeyse kod değil konuşuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyecegim Artı 0 Eksi
Deniz Ali Kazan dedi: Python ile başlangıç olarak Tkinter ile yapabilirsiniz. Kullanımı inanılmaz kolaydır. Neredeyse kod değil konuşuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyecegim
Verudora Tenpesuto Picopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 149 Çözümler 2 Yer Türkiye, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2022 #14 Burada bir açık kaynak kodlu metin tabanlı oyun motoru listesi bulunmakta. Metin tabanlı oyunlar için Python programa dilini destekleyen bir oyun motoru ile geliştirmenizi öneririm. Pcustad dedi: Daha önce hiç yazılım ile uğraşmadım nasıl yapılabilir biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... En basit programlama dilidir (benim gözümde). Ancak öğrenmek pek kısa sürmeyebilir. İngilizceniz iyiyse çeşitli kaynaklar önerenler çıkar forumda. Türkçe pek kaynak bilmiyorum ben de. Türkçe iyi kaynak çok çok az. Artı 0 Eksi
Burada bir açık kaynak kodlu metin tabanlı oyun motoru listesi bulunmakta. Metin tabanlı oyunlar için Python programa dilini destekleyen bir oyun motoru ile geliştirmenizi öneririm. Pcustad dedi: Daha önce hiç yazılım ile uğraşmadım nasıl yapılabilir biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... En basit programlama dilidir (benim gözümde). Ancak öğrenmek pek kısa sürmeyebilir. İngilizceniz iyiyse çeşitli kaynaklar önerenler çıkar forumda. Türkçe pek kaynak bilmiyorum ben de. Türkçe iyi kaynak çok çok az.
KS KS Pcustad Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #15 Size mesela bir örnek oyun atayım ona göre önerin BitLife - Life Simulator - Apps on Google Play bu kadar detaylı olamasina bile gerek yok Artı 0 Eksi
Size mesela bir örnek oyun atayım ona göre önerin BitLife - Life Simulator - Apps on Google Play bu kadar detaylı olamasina bile gerek yok
O oneminutemail Yoctopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #16 Pcustad dedi: Size mesela bir örnek oyun atayım ona göre önerin. BitLife - Life Simulator - Apps on Google Play bu kadar detaylı olamasina bile gerek yok. Genişletmek için tıkla... Coğu kisinin tavsiyesi PNG'deki gibi bir oyun yapmana olanak sağlar gösterdigin oyun bir oyun motoruyla C# yapilmistir herhalde. Dosya Ekleri 1_emQSiAUCAw6MvYHffkee0Q.png 13,8 KB · Görüntüleme: 68 Artı 0 Eksi
Pcustad dedi: Size mesela bir örnek oyun atayım ona göre önerin. BitLife - Life Simulator - Apps on Google Play bu kadar detaylı olamasina bile gerek yok. Genişletmek için tıkla... Coğu kisinin tavsiyesi PNG'deki gibi bir oyun yapmana olanak sağlar gösterdigin oyun bir oyun motoruyla C# yapilmistir herhalde.
sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #17 Pcustad dedi: Size mesela bir örnek oyun atayım ona göre önerin BitLife - Life Simulator - Apps on Google Play bu kadar detaylı olamasina bile gerek yok Genişletmek için tıkla... Dilersen Unity'yi kullanarak da istediğin bu tarz oyunu yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Pcustad dedi: Size mesela bir örnek oyun atayım ona göre önerin BitLife - Life Simulator - Apps on Google Play bu kadar detaylı olamasina bile gerek yok Genişletmek için tıkla... Dilersen Unity'yi kullanarak da istediğin bu tarz oyunu yapabilirsin.