Wasader Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 12 6 Ekim 2020 #1 Merhaba. Telefondan çektiğim bir fotoğraf var, çektiğim fotoğrafta yazılar ters ayna etkisi ile yazıları okunabilir olmasını istiyorum fakat araştırma yapmama rağmen bir bilgi bulamadım, sizin bildiğiniz bir bilgi varsa lütfen paylaşın.
Merhaba. Telefondan çektiğim bir fotoğraf var, çektiğim fotoğrafta yazılar ters ayna etkisi ile yazıları okunabilir olmasını istiyorum fakat araştırma yapmama rağmen bir bilgi bulamadım, sizin bildiğiniz bir bilgi varsa lütfen paylaşın.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 6 Ekim 2020 #2 Ibis Paint X ile yapabilirsiniz. Resmi yerleştirdikten sonra katmanlara gelin, "Tuvali yatay olarak çevir" düğmesine dokunursanız ayna etkisi yapar.
Ibis Paint X ile yapabilirsiniz. Resmi yerleştirdikten sonra katmanlara gelin, "Tuvali yatay olarak çevir" düğmesine dokunursanız ayna etkisi yapar.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 6 Ekim 2020 #3 Telefon nedir? Yeni nesil Galaxy telefonların galerileri kendisi aynalayabiliyor.
Wasader Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 12 6 Ekim 2020 #4 Ellie Williams dedi: Ibis Paint X ile yapabilirsiniz. Resmi yerleştirdikten sonra katmanlara gelin, "Tuvali yatay olarak çevir" düğmesine dokunursanız ayna etkisi yapar. Genişletmek için tıkla... Sağ ol oldu eyvallah. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020
Ellie Williams dedi: Ibis Paint X ile yapabilirsiniz. Resmi yerleştirdikten sonra katmanlara gelin, "Tuvali yatay olarak çevir" düğmesine dokunursanız ayna etkisi yapar. Genişletmek için tıkla... Sağ ol oldu eyvallah.