Yazılı ehliyet sınavı için nelere çalışmalıyım?

Rustyn

Kilopat
Önümüzdeki günlerde ehliyet için başvuracağım. Yazılı ehliyet sınavı için nelere çalışmam lazım? Ne gibi kaynaklardan çalışabilirim? İnternet üzerinde böyle bir yer var mıdır?

Kursa kayıt yaptırdığınızda size bir kitap verirler zaten çalışmanız için. Onun haricinde internet üzerinde deneme sınavları var. Ben kursta verilen kitabı okumamıştım hiç. Sınavdan 3 gün önce o denemeleri çözdüm oradan öğrendiklerim ile 88 civarı bir şey almıştım. Sınav çok kolay öyle stres yapılacak bir şey değil. 5-10 dakikada bitiyor zaten.

Çok çalışmanıza cidden gerek yok . Son 2 günde bir kaç sınav öncesine kadar çözün fazlasıyla yetecektir.

Kitabı bırak komple okumayı yarısını bile okumadım. Çünkü bugüne kadar gelen hayatta öğrendiğim bilgiler içeriyor. Ama yine de faydalı kursun verdiği kitap. Kazazedeye uygulanan ilk yardım tekniklerinin üzerinde çok dur. Sorularda görsellere dikkat et yeterli. Kurallar daha çok soruluyor teknikten ziyade. En azından benimkinde öyleydi.

Sadece 1 saatlik yolda baktığım çıkmış sorular sonucu sanırım 94 puan almıştım. O yüzden çok kasmanıza gerek yok, çıkmış sorulara bakın, her soru çeşidine hakim olun. Yanlış bildiklerinizin doğrularını araştırın. Kolay gelsin.

Kitaptan sadece sağlık kısmına bakmanızı öneririm. 90 almıştım kaçırdığım yerler genelde sağlık kısmıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…