Yazılı ehliyet sınavı ne zaman yapılacak?

batusir

Femtopat
Bugün yani 13 Haziran tarihinde kursa kayıt oldum çünkü kurs bugün kesin kayıt ol dedi yoksa temmuz ayına kalır dedi şimdi ben yazılı sınava ne zaman gireceğim? İnternetten baktığımda kurs kayıt tarihleri her ayın 1-10 arası gözüküyor ama ben kayıt oldum o yüzden pek anlayamadım. Temmuz'da mı gireceğim yazılı sınava Haziran'da mı?

Kurs sana söyler tarihini.

Teorik sınav Haziran'ın sonunda diye biliyorum ama sizi nasıl bu ay kayıt ettiler onu anlamadım. Her ayın 1'i ile 10'u kayıtlar açık. Sonra yapınca gelecek aya sarkıyor diye biliyorum.

Kurs sahibi tanıdık bundan dolayı olmuş olabilir mi yoksa etkisi olmaz mı? Bir de sorma nedenim kurs biraz ilgisizdi de o yüzden merak ettiğim cevapları alamadım. Sizin de cevaplarınız için teşekkür ederim. Bir de kursta çok tekrar ederek bugün gelmemi söylediler orada bir ayarlama bir şey yapmış olabilirler mi tanıdık olduğundan?
@Smmmhunter

Son düzenleme:

Sana mesaj atıyorlar dersleriniz başladı mı teorik dersleriniz? 1-10'u arası sisteme koyarlar siz 13 Haziran'da kayıt olduğunuz için 10 Temmuz'dan sonra olması muhtemel kursu arayın sorun yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…