winOx Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #21 kurman25 dedi: Çok yüksek yapmam beklenen bir yazılıda batırdım, kendime yediremiyorum. Aileme nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Ne yapacağım? Tavsiye var mı? Genişletmek için tıkla... O kadar önemsiz bi dert ki büyüyünce anlıyosun. Boşver sıkma canını. Gereksiz geliyor hayatta ki zorlukları göre göre..
kurman25 dedi: Çok yüksek yapmam beklenen bir yazılıda batırdım, kendime yediremiyorum. Aileme nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Ne yapacağım? Tavsiye var mı? Genişletmek için tıkla... O kadar önemsiz bi dert ki büyüyünce anlıyosun. Boşver sıkma canını. Gereksiz geliyor hayatta ki zorlukları göre göre..
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 11 Nisan 2025 #22 Düşük aldığınız dersler de olacak, bir sonraki yazılıda ve sözlü notlarında düzelteceğinizi belirtebilirsiniz.
Düşük aldığınız dersler de olacak, bir sonraki yazılıda ve sözlü notlarında düzelteceğinizi belirtebilirsiniz.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.226 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #23 Önemli olan not değil hocam not gelir geçer. Herkesle samimi ol adını duyulsun sevilen birisi ol önemli olan bu lisede. Şuan son sınıfım okul 2 ay sonra bitecek ve düşman olduğum kişiyle şuan sohbet ediyorum çünkü bir daha görmeyeceğim.
Önemli olan not değil hocam not gelir geçer. Herkesle samimi ol adını duyulsun sevilen birisi ol önemli olan bu lisede. Şuan son sınıfım okul 2 ay sonra bitecek ve düşman olduğum kişiyle şuan sohbet ediyorum çünkü bir daha görmeyeceğim.