Arkadaşlar 11. sınıf Anadolu lisesi öğrencisiyim. 2 Kasım'da yazılılar başlıyormuş malum durumlar ortada ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce çok zor yaparlar mı bu süre zaafında, çalışırsam güzel geçer mi?
Arkadaşım, sen 2 kasıma kadar güzelce çalış. Günde 1 saat bile yeterli. Gerekirse yazılı provaları izle, güzel bir sonuç alırsın.
Ben 11. sınıfta iken son 1 hafta çalışırdım, hep 85+ alıyordum. Şu an tam çalışma vakti. Ne erken ne geç.
Dostum çalışırsan nasıl sorarlarsa sorsunlar güzel geçer. Ve sınav için çalışma. Bir sene sonra lise boyunca hazırlandığın sınava gireceksin ve bu seneki konuların çok önemli. Benim yaptığım hatayı yapma ve şimdiden itibaren özenli çalış. Çok rahat edeceksin.
Arkadaşlar 11. sınıf Anadolu lisesi öğrencisiyim. 2 Kasım'da yazılılar başlıyormuş malum durumlar ortada ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce çok zor yaparlar mı bu süre zaafında, çalışırsam güzel geçer mi?
Evde veya okulda, bir şekilde eğitim süreci TV'den ve EBA'dan devam etti.
Önceki yıllardaki gibi gelinen yere kadar sorumlusunuz.
Zorluk açısından durumu öğretmene bağlı, ama anlayış gösterirler nasılsa deyip çalışmazsan sıkıntı olabilir.