Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ekim 2020 #11 Realiond dedi: Bugün hoca arkadaşıma 2 kasımda başlıcak demiş kasım tatilinden önce başlatıp bitirmeyi planlıyorlarmış Genişletmek için tıkla... Ben de 11. Sınıfım ve Anadolu lisesinde okuyorum. Bize de 2 Kasım demişlerdi. Sonra ertelendiğini söylediler.
Realiond dedi: Bugün hoca arkadaşıma 2 kasımda başlıcak demiş kasım tatilinden önce başlatıp bitirmeyi planlıyorlarmış Genişletmek için tıkla... Ben de 11. Sınıfım ve Anadolu lisesinde okuyorum. Bize de 2 Kasım demişlerdi. Sonra ertelendiğini söylediler.
Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #12 Ajan_47 dedi: Ben de 11. Sınıfım ve Anadolu lisesinde okuyorum. Bize de 2 Kasım demişlerdi. Sonra ertelendiğini söylediler. Genişletmek için tıkla... Umarım bizdede böyle olur
Ajan_47 dedi: Ben de 11. Sınıfım ve Anadolu lisesinde okuyorum. Bize de 2 Kasım demişlerdi. Sonra ertelendiğini söylediler. Genişletmek için tıkla... Umarım bizdede böyle olur
2 250519 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 8 21 Ekim 2020 #13 Realiond dedi: Hepinize çok teşşekürler evde kaldığımız için acaba anlayış gösterirlermi göstermezlermi onu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Gösterirler. Malum evdeyiz ve herkesin evinde internet yok.
Realiond dedi: Hepinize çok teşşekürler evde kaldığımız için acaba anlayış gösterirlermi göstermezlermi onu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Gösterirler. Malum evdeyiz ve herkesin evinde internet yok.