Yazılılar ve sözlüler ile ortalama 85 üzeri olur mu?

Emrovw

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben ortaokula gidiyorum aslında derslerim oldukça iyi 80 üzeri çoğunlukla ama derste arkadaşlarımla konuştuğum için ve kaynattığım için hocalar beni çok iyi bilmiyor. Büyük ihtimal sözlüye 70 80 girecekle şu an ortalama 75 civarı. Bu yıl taktir almam lazım tavsiyeleriniz varsa onlarda olur. İşte kısacası dersler iyi sözlü kötü ortalamam 85'i geçer mi? (Projeler dahil.)

Merhaba. Ben ortaokula gidiyorum aslında derslerim oldukça iyi 80 üzeri çoğunlukla ama derste arkadaşlarımla konuştuğum için ve kaynattığım için hocalar beni çok iyi bilmiyor. Büyük ihtimal sözlüye 70 80 girecekle şu an ortalama 75 civarı. Bu yıl taktir almam lazım tavsiyeleriniz varsa onlarda olur. İşte kısacası dersler iyi sözlü kötü ortalamam 85'i geçer mi? (Projeler dahil.)
Hocalarla kanlı bıçaklı değilseniz ve notlarınız da iyi olursa 70 80 sözlü vermez diye düşünüyorum bir hoca.

Merhaba. Ben ortaokula gidiyorum aslında derslerim oldukça iyi 80 üzeri çoğunlukla ama derste arkadaşlarımla konuştuğum için ve kaynattığım için hocalar beni çok iyi bilmiyor. Büyük ihtimal sözlüye 70 80 girecekle şu an ortalama 75 civarı. Bu yıl taktir almam lazım tavsiyeleriniz varsa onlarda olur. İşte kısacası dersler iyi sözlü kötü ortalamam 85'i geçer mi? (projeler dahil.)

Hoca kıl bir hoca değilse geçirir bence.

Ögretmenler sözlü notunu derste başarıya ve öğrencinin davranışına göre verir.
Bu ikisine özen sınıf birincisii olursun.

Hocalarla kanlı bıçaklı değilseniz ve notlarınız da iyi olursa 70 80 sözlü vermez diye düşünüyorum bir hoca.

Normalde ortalamaydı bana olan siniri ama tam bugün 1 ders boyunca derste konuşanlara falan kızdı aralarında bende vardım ve hoca Türkçe hocası 70 üstü ortalamam olması lazım geçebilmem için anlayacağın kıl artık :D

Hepinize teşekkürler arkadaşlar ama maalesef takdir alamadım :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı