P Pc_Tahmin Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #1 Yazılı sistemi değişti biliyorsunuz. Ben de matematik haricinde diğer derslerden soru bankası almadım. Diğer dersleri föyle çalışıyorum. Konuları biliyorum. Sizce ders kitabı ve kazanım kavrama testleri ile çalışsam yazılılar için yeterli olur mu?
Yazılı sistemi değişti biliyorsunuz. Ben de matematik haricinde diğer derslerden soru bankası almadım. Diğer dersleri föyle çalışıyorum. Konuları biliyorum. Sizce ders kitabı ve kazanım kavrama testleri ile çalışsam yazılılar için yeterli olur mu?
K Kağan271821 Femtopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #2 Hocana sorman daha mantıklı olur bence bizim hoca defterden soracak mesela o yüzden ben deftere çalışıyorum.
Hocana sorman daha mantıklı olur bence bizim hoca defterden soracak mesela o yüzden ben deftere çalışıyorum.
s3zo Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #3 Ders kitabı bir işe yaramaz. MEB'in kendi sitesinde gösterdiği yazılı örneklerini yapabilirsin.