Pocan Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 187 21 Ağustos 2023 #1 Merhaba öncelikle. Yazılım amaçlı MacBook satın almayı düşünüyorum fakat herhangi bir bilgim yok. Ne kadar depolama sizce gerekli olur, hangi işlemciyi tercih etmeliyim? Planladığım bütçe 40-50 arası. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba öncelikle. Yazılım amaçlı MacBook satın almayı düşünüyorum fakat herhangi bir bilgim yok. Ne kadar depolama sizce gerekli olur, hangi işlemciyi tercih etmeliyim? Planladığım bütçe 40-50 arası. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.872 Çözümler 80 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2023 #2 Bütçeyi biraz düşürürseniz; Macbook Pro MNEP3TU/A M2 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Macbook Pro MNEP3TU/A M2 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Macbook Pro MNEP3TU/A M2 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Macbook Pro MNEP3TU/A M2 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Bütçeyi biraz düşürürseniz; Macbook Pro MNEP3TU/A M2 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Macbook Pro MNEP3TU/A M2 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Macbook Pro MNEP3TU/A M2 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Macbook Pro MNEP3TU/A M2 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com