Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 26 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar ben HTML ve CSS öğrenmek için YouTube'da eğitim serisi araştırdım ve böyle bir kaynak buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce bu kaynak iyi midir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2021
Arkadaşlar ben HTML ve CSS öğrenmek için YouTube'da eğitim serisi araştırdım ve böyle bir kaynak buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce bu kaynak iyi midir?
3 321968 Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 26 Ocak 2021 #2 Benim için tek diyebilirim. Araştırma odaksızlığımdanda olabilir ama başaka adam akıllı biyer bulamıyorum.
Benim için tek diyebilirim. Araştırma odaksızlığımdanda olabilir ama başaka adam akıllı biyer bulamıyorum.
theHashCampo Kilopat Katılım 14 Mayıs 2018 Mesajlar 187 26 Ocak 2021 #3 Reis_Ndombele dedi: Arkadaşlar ben HTML ve CSS öğrenmek için YouTube'da eğitim serisi araştırdım ve böyle bir kaynak buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce bu kaynak iyi midir? Genişletmek için tıkla... Öneririm iyidir.
Reis_Ndombele dedi: Arkadaşlar ben HTML ve CSS öğrenmek için YouTube'da eğitim serisi araştırdım ve böyle bir kaynak buldum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce bu kaynak iyi midir? Genişletmek için tıkla... Öneririm iyidir.
kaan_js Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #4 Yazılım bilimi de çok iyidir fakat benim önerim Adem İlter. Türkiye'de çoğu HTML CSS anlatandan çok daha iyi diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yazılım bilimi de çok iyidir fakat benim önerim Adem İlter. Türkiye'de çoğu HTML CSS anlatandan çok daha iyi diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 27 Ocak 2021 #5 Yazılım Bilimi güzel kaynak. Yakın Kampüste fena değil. Zaten HTML zorlu bir şey olmadığından rahat rahat halledersiniz her türlü.
Yazılım Bilimi güzel kaynak. Yakın Kampüste fena değil. Zaten HTML zorlu bir şey olmadığından rahat rahat halledersiniz her türlü.
migration Megapat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 687 Çözümler 1 27 Ocak 2021 #6 kaan_js dedi: Yazılım bilimi de çok iyidir fakat benim önerim adem ilter. Türkiye'de çoğu HTML CSS anlatandan çok daha iyi diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yeni başlayanlar için ideal değil.
kaan_js dedi: Yazılım bilimi de çok iyidir fakat benim önerim adem ilter. Türkiye'de çoğu HTML CSS anlatandan çok daha iyi diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yeni başlayanlar için ideal değil.