3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 29 Mart 2021 #11 ArdaAnıl dedi: Benim şu anda kullandığım Windows 10 Home, ben bunu Pro'ya yükseltebilir miyim direkt. Genişletmek için tıkla... Yükseltebilirsiniz. Windows'u etkinleştirmek için lisans almanız gerekecek.
ArdaAnıl dedi: Benim şu anda kullandığım Windows 10 Home, ben bunu Pro'ya yükseltebilir miyim direkt. Genişletmek için tıkla... Yükseltebilirsiniz. Windows'u etkinleştirmek için lisans almanız gerekecek.
Ahmelikun Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #12 ArdaAnıl dedi: Lisans aldıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı peki. Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme > Ürün anahtarını değiştir.
ArdaAnıl dedi: Lisans aldıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı peki. Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme > Ürün anahtarını değiştir.
A ArdaAnıl Decapat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #13 Anladım teşekkür ederim hepinize.