Yazılım budur OEM denilen key MAK çıktı

Waxsar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün Yazılım Budur sitesi üzerinden Windows 10 Pro OEM key alacaktım. Almadan önce canlı desteğe defalarca kesinlikle OEM key olup olmadığını ve MAK çıkabilme ihtimalini sordum ve bana MAK çıkmaz dediler. Aldıktan sonra key mailime geldi ve etkinleştirdim ancak CMD üzerinden sorgulatınca MAK key olduğu ortaya çıktı. Ayrıca keyi etkinleştirdikten sonra Word, Powerpoint uygulamalarını kullanabileceğim söylenmesine rağmen uygulamalar hala key istiyor. Siteye mail attım başka ne yapmalıyım ? Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Hocam, MAK Key bile olsa aktif olunca, anakarta işlenir. Office için farklı Key almak gerekir. Windows ve Office lisansı farklıdır.

Benim de oradan 3 sene önce aldığım key retail idi. 1 sene sonra başka PC için yine retail diye aldığım key MAK çıkmıştı. Ha ben iki seferde de yanında Office lisansı aldım ve sorunsuz kullanıyorum, güncelleme vs. alıyorum ama müşteriye dürüst olmaları lazım. Yine de bir sıkıntı yaşayacağınız sanmam.

yazilimbudur başta iyiydi ama sonradan bozdu maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı