Vito Skaletta
Kilopat
Ben oradan almıştım kısa sürede mail yolluyorlar. Aylardır kullanıyorum sorun yaşamadım.
OEM keyler korsan yada illegal değil ki Windows tan toplu olarak alınan keyler.Windows kanadından açıklama geldi. Piyasada satılan bu ucuz keyler için yakın zamanda desteği keseceklerini açıkladılar. Her an lisanslarınız patlayabilir.
Tamamda o keyler senin için değil şirketler için öyle ucuz satılıyor ve mantık olarak korsan olmuş oluyor. Ama bu kadarına da korsan demeye gerek yok alın kullanın. Firma güncelleme veriyorsa demek ki sorun etmiyordur korsan korsan demenin anlamı yok. En azından lisans alınıyor böylelikle, hiç almasalar daha mı iyi olacak. Bence Microsoft bunu biliyor böyle satıştan kazanıyor, 1900 TL kimse key almaz marka değeri için yüksek tutuluyor remsi sitede.OEM keyler korsan yada illegal değil ki Windows tan toplu olarak alınan keyler.
Kodlar mail yolu ile teslim ediliyor kargo durumu yok yani o yüzden sorun olmayacaktır diye düşünüyorum, visa ve mastercard olan kredi kartı ile dünyanın her yerinden alışveriş yapılabiliyor diye biliyorum, satıcı ile soru cevap kısmında konuşmanızda fayda var. N11 güvenilir site değil oradan alışveriş yapmanın kumar oynamaktan farkı yok bunu bilerek alın. Eğer OEM keylere ulaşamıyorsanız malum programlarla lisanslayabilirsiniz bir farkı yok.Ben alamıyorum yurt dışından azerbaycandan almak istiyorum windows 10 pro
Yazilimbudur iyi site o zaman amma ben sipariş verdiğimde 3D koruma kapatın bildirim geldiKodlar mail yolu ile teslim ediliyor kargo durumu yok yani o yüzden sorun olmayacaktır diye düşünüyorum, visa ve mastercard olan kredi kartı ile dünyanın her yerinden alışveriş yapılabiliyor diye biliyorum, satıcı ile soru cevap kısmında konuşmanızda fayda var. N11 güvenilir site değil oradan alışveriş yapmanın kumar oynamaktan farkı yok bunu bilerek alın. Eğer OEM keylere ulaşamıyorsanız malum programlarla lisanslayabilirsiniz bir farkı yok.
Benim için ala bilirmisiniz bende aliexpressden nese sipariş verim sizin adınıza vAllah burdan banka hesabından para çekmiyorKodlar mail yolu ile teslim ediliyor kargo durumu yok yani o yüzden sorun olmayacaktır diye düşünüyorum, visa ve mastercard olan kredi kartı ile dünyanın her yerinden alışveriş yapılabiliyor diye biliyorum, satıcı ile soru cevap kısmında konuşmanızda fayda var. N11 güvenilir site değil oradan alışveriş yapmanın kumar oynamaktan farkı yok bunu bilerek alın. Eğer OEM keylere ulaşamıyorsanız malum programlarla lisanslayabilirsiniz bir farkı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.